MENU

Comments Off on Sa alegem cu sacrificii un apartament, sau sa confruntam ponderat intre ofertele de vanzare? Vanzari Apartamente

Sa alegem cu sacrificii un apartament, sau sa confruntam ponderat intre ofertele de vanzare?

Apartament de vanzare Bucuresti 3 camere zona Kiseleff 120 mp

Achizitia unui apartament poate fi privita drept o declarative a maturitatii, evidentiind dorinta de stabilitate, dar adesea cumpararea apartamentului visurilor noastre poate deveni o decizie asumata fara a considera prea mult responsabilitatile ce le implica. Ar trebui oare sa privim cu incredere ideea unor sacrificii bugetare pentru locuinta la care visam sau sa evitam a risca si astfel sa confruntam cu moderatie oferta de apartament de vanzare? Iata ce chestiuni m putea ridica?

 

1. Care este costul real al apartmentului?

Desigur, oferta de vanzare specifica un anumit pret dar in special daca doriti sa apelati la un credit bancar, estimate suma finala pe care o veti plati pentru apartament. Reflectati asupra stadiului la care va situati in cariera si asupra perspective ca veniturile dvs sa creasca. O locuinta ar trebui sa indeplineasca o nevoie bazica si nu sa va afecteze profund stilul de viata. Daca apartamentul visurilor implica mult prea multe sacrificii, pe termen mediu poate ar trebui sa luati in considerare si alte oferte de vanzare. Specialistii Regatta Imobiliare ne recomanda sa alegem un credit a carei rate sa atinga jumatate din venit si nu mai mult. In acelasi timp, nu uitati ca dincolo de pretul de vanzare si de taxele notariale ce insotesc un apartament, intalnim atat cheltuielile cu utilitatile, cat si eventualele costuri de mentenanta.

 

2. Ne va satisfice apartamentul sau zona cerintele peste cativa ani?

Daca va referiti la apartamentul visurilor, nu uitati ca aspiratiile se schimba iar o locuinta trebuie privita ca o decizie pe termen mediu sau lung. O propietate imobiliara va reprezenta intotdeauna o investitie, indiferent de locurile spre care va poarta viata, dar daca evoluand in cariera sau intemeindu-va o familie apartamentul dorit nu se mai muleaza prin zona si suprafata programului si exigentelor dvs?

 

3. Care este probabilitatea sa apara o oferta similara de apartament de vanzare?

Apartamentul care v-a convins se afla intr-un ansamblu residential nou, este scos la vanzare de un propietar individual sau face obiectul unei executari silite? Daca modalitatea in care s-a evidentiaza aceasta oferta permite aparitia unor altora similare, va puteti bucura de un timp mai mare de ragaz si chiar de schimbare a veniturilor.

 

4. Putem sustine ideea unui cont descoperit?

Rata pentru apartamentul pe care-l veti achizitiona va reprezenta o noua prioritate indiferent in ce directive vor evolua veniturile dvs. Incercati pe termen scurt economisirea unor sume de bani in paralel cu rata pentru apartament, asemeni unui fond de urgente, luand in calcul idee ca adesea, titularul unui credit bancar cu greu mai este eligibil pentru inca un imprumut.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page