MENU

Inchirieri Apartamente
Category

Acceseaza sectiunea inchiriere apartamente pe Regatta.ro

1137

Acceseaza sectiunea inchiriere apartamente pe Regatta.ro

Inchirieri Apartamente

January 6, 2017

Cand intri pe internet si cauti inchiriere apartamente Bucuresti iti apar numeroase site-uri cu anunturi de publicitate, mai mult sau mai putin serioase. Ar trebui sa stii ca dintre toate doar compania Regatta Imobiliare se poate lauda cu o experienta de peste 20 ani in domeniu. Tocmai de accea dau dovada de profesionalism si seriozitate.  Se dedica intru totul clientilor pentru ca acestia sa fie multumiti. De acum inainte acceseaza Regatta.ro si totul se va schimba in bine.

 

Impartita pe diferite departamente precum rezidential, inchirieri, comercial, industrial, birouri si terenuri aloca foarte multa atentie fiecarui detaliu al proprietatilor listate in portofoliu. Proprietati foarte bine pozitionate, cu suprafata utila mare, au o calitate ridicata constructiei. Mai mult decat atat sunt reprezentative prin unicitatea arhitecturala si a decoratiunilor interioare.

 

Te asteapta multe oferte la sectiunea inchiriere apartamente pe Regatta.ro

O multitudine de oferte la sectiunea inchiriere apartamente pe Regatta.ro te asteapta chiar acum. Multe apartamente in zone de lux, ultracentrale si exclusiviste te asteapta sa le vizionezi pe Regatta.ro pentru ca procesul de inchiriere nu este unul facil.

 

La sectiunea inchiriere de apartamente pe Regatta.ro ai optiuni in diferite zone din Bucuresti precum Herastrau, Floreasca, Primaverii dar si Univeristate sau Piata Romana. Cu numar diferit de camere, satisfac cele mai exigente gusturi in materie de confort si amenajari interioare.

 

Dintre cele mai populare apartamente la inchiriere pe Regatta.ro este un penthouse de 5 camere cu nu mai putin de 350 mp. Situat in zona Herastrau-Parc Bordei, Bucuresti, este amenajat de un designer profesionist ce a imbinat artistic modernul cu clasicul. Etajul 8 cuprinde hol, 3 dormitoare, 4 dressing-uri, 2 bai iar etajul 9 hol, living, zona de dining, bucatarie, 1 baie, 1 dessing, 1 balcon. De la etajul 9 exista acces catre o terasa de 81 mp cu gazon, coniferi si o sculptura uimitoare.

 

Printre ofertele de apartamente populare se numara si unul amplasat in Primaverii de 3 camere. Acest apartament se afla la parter si are finisaje moderne, oferind astfel un grad sporit de confort. Contine doua dormitoare cu baie proprie dotate cu o cabina de dus, living spatios si bucatarie toate mobilate modern. Include de asemenea 2 terase de 70 mp si un garaj. Amplasata intr-un cartier select, ai acces facil catre toate punctele de interes din oras.

 

Astfel atunci cand cauti apartamente spre inchiriere acceseaza site-ul Regatta.ro care iti pune la dispozitie multiple oferte. Sunt numeroase apartamente la sectiunea inchiriere in diferite zone din Bucuresti precum Primaverii, Herastrau, Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulles, Aviatorilor, Dorobanti, Pipera, Baneasa, Unirii.  Agentia imobiliara Regatta este cea mai mare agentie din Bucuresti si totodata cu cea mai vasta experienta, din 1993.

Read article

Apartamente cu 3 camere de inchiriat in Bucuresti la Regatta

705

Apartamente cu 3 camere de inchiriat in Bucuresti la Regatta

Inchirieri Apartamente

January 3, 2017

Site-ul Regatta aduce in atentia clientilor sai si a persoanelor care doresc sa cumpere apartamente de lux un numar considerabil de solutii, in vederea inchirierii unor locuinte cu 3 camere din Bucuresti. In capitala, exista numeroase oportunitati cu privire la gasirea unor apartamente cu 3 camere de inchiriat, iar compania Regatta va ofera posibilitatea de a opta pentru locuinte in zone centrale, ultracentrale si rezidentiale.

 

Referitor la zonele rezidentiale si de lux din capitala, agentia va propune apartamente de 3 camere de inchiriat in Bucuresti prin intermediul Regatta, prevazute cu toate dotarile necesare unei locuinte ultramoderne. Printre aspectele pe care este bine sa le aveti in vedere atunci cand inchiriati o locuinta, se afla locatia, finisajele si facilitatile pe care le ofera proprietatea imobiliara respectiva. Agentia Regatta si-a indreptat atentia catre apartamentele de inchiriat din zone precum Herastrau, Primaverii, Dorobanti sau Nordului. Astfel, un apartament de inchiriat in Bucuresti, zona Herastrau, este disponibil pentru suma de 1500 euro pe luna, avand cablu TV prin satelit, centrala termica si conexiune date/voce internet.

 

O alta locuinta de inchiriat in Bucuresti la Regatta este propusa pentru Piata Victoriei-Kiseleff, pretul fiind de 1600 euro pe luna. Agentia va ofera apartamente avand 3 camere cu finisaje ultramoderne, propuse spre inchiriere pentru Bucuresti si afisate la sectiunea corspunzatoare a paginii web a agentiei imobiliare Regatta.

 

Acum: apartamente de 3 camere de inchiriat in Bucuresti la Regatta

Oferta vasta intocmita de specialistii in tranzactii imobiliare ai agentiei cuprinde apartamente de 3 camere de inchiriat in Bucuresti la Regatta disponibile acum pe pagina web a acestei companii de succes.

Pentru a inchiria un apartament cu 3 camere situat in zona Baneasa-Zoo din Bucuresti, este necesara o suma lunara de 650 euro, iar o proprietate similara din Floreasca poate fi inchiriata pentru 1200 euro. Oferta de la aceasta sectiune a agentiei Regatta include o locuinta de inchiriat situata in Dorobanti, disponibila tot pentru 1200 euro pe luna.

 

Alaturi de aceste oferte unice, consultantii firmei Regatta au selectat locuinte aflate in imobile elegante din diverse zone ultracentrale sau rezidentiale din Bucuresti. Avand camere cu finisaje si facilitati ultramoderne, locuintele de inchiriat propuse de catre specialistii acestei companii performante reprezinta ocazii unice pentru sectorul de lux.

 

Read article

Oferte de inchirieri apartamente in Bucuresti 10 ponturi

943

Oferte de inchirieri apartamente in Bucuresti: 10 ponturi pentru a inchiria apartamentul potrivit

Inchirieri Apartamente

March 2, 2015

Varietatea de oferte de inchirieri apartamente in Bucuresti ascunde o serie de cheltiuni apparent minore dar suficient de importante incat sa va afecteze bugetul si gestionarea timpului. Alaturi de echipa companiei imobiliare Regatta v-am pregatit o serie de ponturi care sa va ajute sa transformati inchirierea unui apartament intr-o decizie eficienta din punctul de vedere al costurilor, confortului si programului cotidian.
1. In inchirierea unui apartament in Bucuresti, orientati-va spre oferte ce nu depasesc in pret 30% din venituri dvs lunare este recomandarea echipei Regatta Imobiliare.
2. Daca va surade ideea inchirierii unui apartament intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti, nu ignorati cheltuielile de mentenanta ce depasesc costurile de intretinere si de utilitati.
3. Preturile mai avantajoase ale ofertelor de inchiriere a apartamentelor din ansamblurile rezidentiale dezvoltate in localitatile satelit ale Bucurestiului sunt compensate de costuri de deplasare, cheltuieli suplimntare de care este eficient sa tineti cont.
4. Daca doriti sa va bucurati de o alta conexiune cu natura, nu ignorati faptul ca inchirierea unui apartament in afara Bucurestiului ar putea implica o serie de dificultati de deplasare, dincolo de costuri putand aparea riscul inaccesibilitati ca urmare a infrastructurii modeste, va amintesc specialistii Regatta.
5. Conexiunea rapida spre puncta de interes precum locul de munca ar trebui sa aiba prioritate in contractele de inchiriere, acest aspect putand fi lasat pe un plan secund in tranzactiile de vanzare-cumparare.
6. Daca v-ati decis asupra unei anumite zone, specialistii Regatta va sfatuiesc sa invocati in negocierea pretului de inchiriere inconvenientele aduse de pozitionarea apartamentului spre linii de tramvai, cai ferate sau alte surse de poluare fonica.
7. Cunoasterea zonei, verificarea comunitatii de vecini si parcurgerea timpului de la apartamentul pe care doriti sa-l inchiriati spre punctele de interes pe care le accesati de-a lungul zilei (loc de munca, scoala, etc) v-ar putea ajuta spre cea mai buna decizie.
8. Tineti cont de stilul dvs de viata si de timpul petrecut in interiorul locuintei atunci pendulati intre ofertele de apartamentele de inchiriere, fiind tentat de costuri suplimentare aduse de o suprafata mai generoasa sau facilitati.
9. Odata cu negocierea inchirierii apartamentului, elaborati un process verbal de predare receptive in care sa mentionati starea in care se regaseste apartamentul, mobilierul si obiectele de valoare din interior. Fotografiile va pot veni in ajutor, in special concentrate pe detaliu in situatia unor mici deteriorari.
10. Nu uitati sa aveti orice promisiune a proprietarului stipulate ca o clauza a contractului de inchiriere a apartamentului.

 

Read article

Inchireri apartamente cu 3 camere in cele mai bune zone din Bucuresti

Inchirieri Apartamente

July 17, 2014

In acest articol, agentia imobiliara Regatta explica motivele pentru care piata de inchirieri apartamente cu 3 camere a inregistrat in trimestrul I al anului 2014 acelasi volum de tranzactii de inchiriere care a fost in intregul an 2013.

 

CELE MAI BUNE ZONE DIN BUCURESTI IN CARE SA INCHIRIEZI APARTAMENTE CU 3 CAMERE

 

Cele mai bune zone din Bucuresti in care sa inchiriezi un apartament cu 3 camere sunt urmatoarele: Baneasa-Sisesti, Jandarmeriei, Iancu Nicolae, Pipera reflecta, potrivit specialistilor din agentia imobiliara Regatta din Bucuresti, interesul managerilor de top ai multinationalelor pentru ofertele de apartamente de inchiriat in Bucuresti aflate in apropierea spatiilor de birouri din zona de centru si nord din Bucuresti


In schimb, zonele de super lux precum: Primaverii, Soseaua Nordului, Herastrau si Aviatorilor Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Polona sunt cautate de clienti cu venituri substantiale, chiar bogati, sau de firme care inchiriaza apartamentul pentru a-l folosi ca punct de lucru locatia asigurand acces spre pulsul orasului, cat si o legatura facila cu potentialii clienti.Indiferent de zona cerintele privitoare la apartamente includ facilitatile, dotarile si mobilierul. Potrivit specialistilor agentiei imobiliare Regatta, evolutia favorabila inregistrata de acest segment este sustinuta de pret, apartamentele cu 3 camere fiind disponibile spre inchiriere pentru sume stabilizate in perioada de recesiune economica. 


 Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Polona ar putea asigura atat acces spre pulsul orasului, cat si o legatura facila cu potentialii clienti.Indiferent de zona cerintele privitoare la apartamente includ facilitatile, dotarile si mobilierul. Potrivit specialistilor agentiei imobiliare Regatta, evolutia favorabila inregistrata de acest segment este sustinuta de pret, apartamentele cu 3 camere fiind disponibile spre inchiriere pentru sume stabilizate in perioada de recesiune economica.

 

In concluzie apartamentele cu 3 camere se bucura de popularitate gratie versatilitatii si preturilor mentinute la un nivel avantajos.

Read article

Inchirieri apartamente 4 camere in Bucuresti pe REGATTA

Inchirieri Apartamente

July 16, 2014

Apartamentele de inchiriat cu 4 camere din Bucuresti sunt cautate de clientii cu familii extinse, care din nevoie de spatiu aleg un apartament cu un numar mai mare de camere si o suprafata mai generoasa.

 

CUM EXPLICA REGATTA CRESTEREA NUMARULUI DE CERERI PENTRU INCHIRIERI APARTAMENTE 4 CAMERE BUCURESTI

 

Nevoia de spatiu, alaturi de disparitia crizei imobiliare, favorizeaza piata de inchirieri de apartamente de 4 camere din Bucuresti conform specialistilor Regatta Imobiliare. Preturile de inchiriere ale apartamentelor cu 4 camere din Bucuresti continua tendinta de scadere de mai bine de 1 an, ceea ce de asemenea favorizeaza cresterea numarului de cereri pentru inchirieri de apartamente in Bucuresti potrivit specialistilor agentiei imobiliare Regatta.


Diferentele intre apartamentele vechi si proiectele rezidentiale noi de apartamente, preferintele pentru inchirierea de apartamente cu 4 camere determina o multime de factori. Potrivit specialistilor echipei agentiei Regatta Imobiliare, pentru destinatia de birouri nu sunt excluse nici proiectele rezidentiale de apartamente, ce ofera apartamente cu 4 camere de inchiriat cu suprafete ample si un aspect deosebit de elegant atat in exterior, cat si in interior.

 

In cerinte de afaceri, cat si de resedinta se impun, pe langa segmentul de lux, ce include zonele Primaverii, Soseaua Nordului, Herastrau, Aviatorilor, apartamentele din Baneasa-Sisesti, Pipera, Jandarmeriei, Erou Iancu Nicolae, Polona si cele ultracentrale.
Totodata, ofertele de apartamente de inchiriat cu 4 camere sunt cautate inclusiv de familii, un interes crescut spre inchiriere in zonele premium venind din sfera comunitatii de expati. Cu toate acestea, in special in zonele din apropierea centrelor business se regaseste o tendinta de inchiriere a apartamentelor cu 4 camere ca masura premergatoare cumpararii sau pur si simplu ca optiune locativa pe termen mediu sau lung.

 

In concluzie, alaturi de specialistii Regatta Imobiliare putem spune ca prin reconfigurarea spatiilor, piata de inchiriere de apartamente in Bucuresti devine o masura atat de functionalitate, cat si pentru imaginea unei firme.

Read article

Inchirieri apartamente 2, 3 si 4 camere in Bucuresti

Inchirieri Apartamente

January 28, 2014

Majoritatea bucurestenilor sunt pusi in situatia de a cauta inchirieri apartamente cel putin odata pe an, fie ca vorbim de studenti, angajatii, sau familii. In general, cei care cauta apartamente de inchiriat in Bucuresti au in vedere mai multe aspecte legate de acestea, legate de zona, de pretul de inchiriere, sau de dotarile de mobilier, sau functionale ale acestuia.

Insa pe langa aceste aspecte generale, inchirierea unui apartament este eficienta in masura in care toti acesti factori sunt pusi corect in balanta. De exemplu, cei care inchiriaza un apartament intr-o zona din periferia Bucurestiului si lucreaza in centru, sau in zona de nord, vor constata ca desi initial au considerat o afacere buna ca au inchiriat apartamentul la un pret mai mic, ca de fapt costurile cu transportul catre locul de munca si timpul pierdut zilnic pe drum cantareste mai mult decat economia facuta cu chiria.

Agentia imobiliara Regatta spune ca cei interesati de oferta proprie de Inchirieri Apartamente Bucuresti au in general in vedere pretul de inchiriere al apartamentului, clientii avand tendinta de a scadea costurile chiriei, facand astfel un compromis ce are toate sansele sa-i coste mult mai scump in timp. In general, angajatii corporatiilor sunt interesati de oferta de apartamente din zona unde compania la care lucreaza isi are sediul, acestia dand dovada de un simt de cautare mai rafinat si mai eficient.

Cererea cea mai mare este cea de inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti , dat fiind pretul mai convenabil, precum si faptul ca familiile sunt din ce in ce mai putin numeroase din anii 90 incoace, putini alegand sa faca mai mult de un copil, astfel avand nevoie de mai putine camere.

Desi la distanta, si cererea de inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti este destul de solicitata in Bucuresti, aceaste apartamente trezind in general de catre familiile cu cel putin un copil, sau de catre studentii care aleg sa stea mai multi intr-un apartament si astfel sa mai economiseasca din pretul chirieri.

Potrivit agentiei Regatta Imobiliare, cererea de inchirieri apartamente 4 camere Bucuresti inregistreaza cea mai abrupta scadere in Bucuresti, cei mai multi bucuresteni alegand mai degraba sa inchirieze case in detrimentul acestora. In final, Agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti spune ca pentru a inchiria un apartament in Bucuresti si pentru ca afacerea sa fie una buna, este nevoie ca cei care cauta apartamente de inchiriat sa aiba in vedere mai multe aspecte.

 

Read article

Inchirieri apartamente cu 3 camere prin agentia imobiliara Regatta

Inchirieri Apartamente

January 6, 2014

Adresata familiilor cu mai mult de un copil, oferta de apartamente de inchiriat cu 3 camere din Bucuresti sufera transformari in ultimii ani in ceea ce priveste volumul din piata imobiliare, aceste transformari datorandu-se numarului tot mai mic de familii ce aleg sa faca mai mult de un copil, familii care aleg sa inchirieze apartamente cu 2 camere in detrimentul apartamentelor cu 3 camere.

Cum natalitatea scade vertiginos, familliele cauta tot mai rar apartamente de inchiriat cu 3 camere in Bucuresti, fiind tot mai tentate de apartamentele cu 2 camere, pretul de inchiriere fiind mult mai convenabil decat in cazul apartamentelor cu 3 camere, intretinerea acestui apartament fiind deasemenea mult mai facila.

Totusi, aceasta scadere a inchirierilor de apartamente cu 3 camere duce la cresterea cererii de apartamente cu 2 camere, o piata care oricum reprezenta cea mai importanta parte tranzactionata in cadrul pietei imobiliare din Bucuresti, agentiile imobiliare avand oameni specializati in inchirierea de apartamente cu numar mic de camere.

In final, putem spune ca piata imobiliara de apartamente de inchiriat cu 3 camere scade tot mai mult in Bucuresti, atat din cauza scaderii totale a pietei imobiliare din Bucuresti, cat si din cauza scaderii natalitatii atat in capitala, cat si in restul tarii.

Read article

Inchirieri apartamente cu 2 camere in Bucuresti prin Regatta Imobiliare

Inchirieri Apartamente

January 6, 2014

Regatta Imobiliare, o agentie imobiliara cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar va ofera cea mai larga gama de apartamente de inchiriat cu 2 camere din Bucuresti, destinate in special persoanelor singure, cuplurilor, sau familiilor cu doar un copil.

Considerata cea mai mare piata imobiliara de volum, oferta de apartamente de inchiriat cu 2 camere in Bucuresti a agentiei imobiliare Regatta cuprinde apartamente situate in cele mai bune zone ale capitalei, cu dotari de lux, parte a unor complexe rezidentiale de lux, cu vedere catre lac, sau catre gradina interioara. Potrivit agentiei imobiliare, apartamentele de inchiriat dotate cu 2 camere cele mai cautate sunt cele cu suprafata mare per camera, suprafete intalnite la blocurile vechi mai degraba la 3 camere.

De asemenea, Regatta are agenti imobiliari specializati in consultanta de specialitate, cu o experienta de peste 15 ani in inchirierea si vanzarea de apartamente in Bucuresti, care va pot ajuta sa va alegeti apartamentul mult visat din cele mai bune oferte de apartamente cu 2 camere sau mai multe.

In concluzie, daca va cautati apartamente de inchiriat cu 2 camere in Bucuresti, Regatta este un partener de nadejde alaturi de care cu siguranta veti gasi cele mai bune solutii imobiliare!

Read article