MENU

Comments Off on Numeroase optiuni la vanzari apartamente, pe site-ul Regatta Vanzari Apartamente

Numeroase optiuni la vanzari apartamente, pe site-ul Regatta

Numeroase optiuni la vanzari apartamente, pe site-ul Regatta

Esti in cautarea de apartamente intr-o zona de lux? Inca stai pe ganduri in ceea ce priveste compania ideala pentru aceasta? Regatta poate fi solutia perfecta pentru tine. Cel mai important lucru de stiut despre aceasta companie este ca Regatta are peste 20 de ani experienta ce activeaza in domeniul imobiliarelor din Bucuresti. Dispune de o structura bine definita, organizata pe departamente vanzari sau inchirieri de proprietati personale – case, vile, apartamente – sau comerciale – clasiri birouri si spatii comerciale pana la terenuri, amplasate in zone de mare interes din Bucuresti. Mai mult decat atat la categoria vanzari apartamente pe site-ul Regatta ai numeroase optiuni in zone rezidentiale si de lux ale capitalei.

Ai o multitudine de optiuni la categoria vanzari apartamente pe site-ul Regatta actualizate permanent. Ofertele lor sunt usor de accesat in timp real, iar toate categoriile inclusiv vanzari apartamente se bucura de o descriere amanuntita a proprietatilor. Iar asta pentru ca tu sa ai toata informatia intr-un singur loc.

Filtrele de cautare avansata precum si meniul de pe site-ul Regatta sunt foarte bine configurate. Poti cu un singur clic sa accesezi vanzari apartamente noi la Regatta cu numarul de camere dorit, in zona preferata de tine. de asemenea ai la indemana posibilitatea de a vizualiza ofertele in functie de pret sau suprafata. Pe acest site e usor sa realizezi cumparari sau vanzari de apartamente.

Vanzari apartamente pe site-ul Regatta in zone de lux

Cele mai numeroase oferte de apartamente vanzare pe site-ul Regatta se regasesc in Herastrau, care este totodata o zona foarte bine cotata in Bucuresti. Dar si Primaverii vine cu un portofoliu vast de proprietati de lux. Impresionant penthouse-ul din zona Dorobanti cu o terasa superba unde poti savura in liniste o cafea, desi esti foarte aproape de punctele tale de interes din Bucuresti. Dotata cu sisteme de supraveghere video si siguranta de ultima generatie, intimitatea casei tale este bine pazita. Imobilul se caracterizeaza prin spatii ample cu design modern.

Un alt imobil care ii lasa pe toti gura cascata este penthouse-ul din Herastrau de pe acest site. Are o vedere spectaculoasa catre parcul Herastrau si lac, fiind totodata bine amplasat. Este alcatuit dintr-un living spatios, numeroase dormitoare si bai dispuse pe 6 etaje si nu mai putin de 500 mp de terasa cu gradina! Trebuie neaparat sa vezi macar acest imobil extravagant si amenajat cu gust in acelasi timp. Mai multe detalii le gasesti pe site.

Asadar, la categoria vanzari apartamente pe site la Regatta ai numeroase oferte in zone de interes ale capitalei. Experienta lor de peste 20 de ani se face simtita cand observam cu cata atentie isi construiesc portofoliile de proprietati si cata dedicare implica pentru fiecare detaliu. Stiu sa puna in valoare calitatile imobilelor si sa iti prezinte o oferta completa.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page