MENU

Vanzari Birouri
Category

Victoria Office Center achiziționat de GLL Real Estate Partners

262

Victoria Office Center achiziționat de GLL Real Estate Partners

Stiri Imobiliare, Vanzari Birouri

November 11, 2015

Pentru un preț evaluat la €27 milioane clădirea de birouri Victoria Office Center din București a fost achiziționată de către GLL Real Estate Partners. Cu o suprafata de 8,300 mp, încadrată în clasa A, clădirea se bucură pe termen lung de contracte cu chiriași internaționali, cum ar fi Citibank, JLL, AON, AIG și Starbucks, având un grad de ocupare de 100%.

Obiectivele de investiții ale fondului în Europa vizează un volum de până la 1 miliard de euro. În primele 12 luni cuantumul investițiilor GLL Pan European Property Fund FCP au depășit 184 milioane de euro acoperind patru clădiri de birouri. Planurile includ înainte de sfarsitul anului completarea portofoliului existent cu o investiție care va ridica volumul plasamentelor la peste 225 mn €.

Tranzacția s-a bucurat de consilierea Dentons si CBRE în Romania si de Norton Rose Fulbright si Colliers in Marea Britanie.
http://encompassme.com/ro/gll-re-partners-re-achizitioneaza-victoria-office-center/post.html

Read article

Spatii birouri de vanzare

1040

Spatii birouri de vanzare cu contract de inchiriere

Vanzari Birouri

January 10, 2014

Anul 2013 a adus cresteri in vanzarile de spatii birouri care sunt deja sub un contract de inchiriere. Aceasta se dovedeste a fi o afacere in sine, noul proprietar dobandind odata cu spatiul de birouri si o sursa de venit sigura pentru urmatoarea perioada de timp. Agentia imobiliara Regatta din Bucuresti spune ca tendinta de crestere a acestei noi piete de vanzari birouri va continua si in anul 2014.

Acest tip de oferte se poate gasi pe site-ul regatta.ro, in categoria spatii birouri de vanzare , unde se pot vedea atat spatii de birouri aflate sub un contract de inchiriere, cat si spatii de birouri fara un astfel de contract in Bucuresti si in restul tarii. Cat despre spatiile de birouri de vanzare din Bucuresti, site-ul Regatta Imobiliare prezinta oferte de spatii birouri de vanzare deopotriva in vile si in business center-uri, birourile in vile reprezentand o piata relativ noua pe piata din bucuresti, o alternativa mai noua la spatiile mai scumpe din cladirile de birouri.

Agentia imobiliara Regatta este specializata de peste 20 de ani in vanzarea de spatii birouri in Bucuresti, detinand in mai multi ani recordul pentru cele mai mari tranzactii pe piata de birouri din Bucuresti, avand in componenta sa agenti imobiliari specializati in tranzactii de vanzare spatii birouri de mai bine de 15 ani.

Read article