MENU

Vanzari Case
Category

Case de vanzare din oferta site-ului Regatta

1265

Cand cautati vanzari vile bine amplasate, ganditi-va la Regatta

Vanzari Case

February 2, 2017

Bucurestenii sunt interesati de vile amplasate in zone bune. Dar ce inseamna o buna amplasare? O casa in centrul orasului este suficient de bine amplasata? Iata cinci factori de care tin cont atat cei care dezvolta locuinte pentru vanzari de succes cat si cei care le cumpara. Locatarii sunt mai fericiti daca au in vecinatate spatii verzi, daca vecinii sunt prietenosi sau daca au acces la zonele care ofera agrement si educatie pentru copii. Nu in ultimul rand timpul petrecut pentru a ajunge intr-o anumita zona precum lucru sau spatiile comerciale, fac diferenta la finalul unei vanzari intre o locuinta bine amplasata si una prost amplasata. Dar Regatta Imobiliare stie toate aceste detalii.

Vanzari vile bine amplasate la Regatta

De aceea la categoria vanzari vile la Regatta Imobiliare si in general la proprietatile rezidentiale veti gasi intotdeauna locuinte foarte bine amplasate si atent evaluate. Primaverii, Herastrau, Floreasca dunt doar cateva dintre numeroasele vile ale companiei de imobiliare Regatta extraordinar de bine amplasate.

Una dintre cele mai cochete proprietati din categoria vanzari vile la Regatta este o casa de 5 camere, 185 mp in Corbeanca. Parterul este compus din hol, living, dining, bucatarie open space, un dormitor, debara si o baie in timp ce etajul este compartimentat astfel dressing, dormitor matrimonial cu baie individuala, alte 2 dormitoare si o baie. Aceasta casa atrage printr-un detaliu aparte, living-ul are iesire catre terasa. Baile sunt amenajate in stil retro cu tapet floral si bordura de ceramica verde in dreptul chiuvetelor. Oglinzile mari sunt inramate in cadre aurii.

Tot la vanzari vile la Regatta se afla pe o strada linistita un imobil in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, in Bucuresti. Este compus din camera de zi, dormitor, 2 birouri, bucatarie, baie, grup sanitar. Ofera un acces facil catre diferite puncte de interes din Capitala precum scoli, gradinite, restaurante, spatii verzi, centre comerciale. Amenajarile sunt facute in stil clasic, cu finisaje de calitate superioara.

Alte vile la categoria vanzari captivante ale companiei de imobiliare Regatta sunt cele amplasate in Baneasa de peste 400 (340 mp suprafata utila) si 500 mp (470mp suprafata utila). Prima se compune din 4 dormitoare, un living si zona de servit masa, bucatarie, 2 bai complete si un grup sanitar, terasa si balcon. La subsol exista un spatiu depozitare, garaj si chiar o spalatorie. Ambele sunt alcatuite din  parter, etaj si mansarda, in timp ce prima are inclusiv demisol. Amandoaua beneficiaza inclusiv de piscina exterioara, un detaliu mult dorit de majoritatea celor care isi doresc o vila.

Asadar cand sunteti interesati de vanzari vile apelati cu incredere la Regatta Imobiliare. Specialistii in inchirieri si vanzari de imobiliare cu peste 20 de ani experienta iti stau la dispozitie cu cele mai bune oferte. Asta pentru ca momentul cumpararii unei vile este unic, nu se intampla de multe ori in viata aceasta sansa, de aceea trebuie sa va bucurati la maxim de el. Puteti face asta oferindu-va sansa de a locui intr-o casa de vis, exact asa cum v-ati imaginat ca ati putea avea. Permiteti visurilor sa devina realitate cu ajutorul companiei de imobiliare Regatta, care respecta clientii sai si pregateste pentru acestia la vanzari si inchirieri, cele mai bune oferte de vile si apartamente. Regatta Imobiliare este compania formata din profesionalisti cu rezultate concrete.

 

Read article

Vile de vanzare si inchirieri vile in Bucuresti

5096

Vile de vanzare si inchirieri de vile in Bucuresti, prin intermediul Regatta

Inchirieri Case, Vanzari Case

September 26, 2016

Pentru cei care doresc sa inchirieze sau sa achizitioneze o vila in cele mai importante zone din nordul Bucurestiului, in zone ultracentrale si rezidentiale, specialistii imobiliari de la Regatta au pregatit oferte de vile de vanzare precum si numeroase variante de inchirieri de vile in Bucuresti, oferind toate facilitatile necesare pentru comfortul clientilor. Compania Regatta propune un numar de 360 de vile de vanzare in Bucuresti, prin timp ce 220 de vile sunt propuse de catre agentii imobiliari ai sectorului inchirieri vile.

Atat locuintele din sectorul vanzare vile, cat si cele propuse pentru inchiriere, sunt construite si amenajate conform celor mai inalte standarde.

 

Sectorul de inchirieri intermediate de Regatta ofera resedinte de vis in Bucuresti

Pe site-ul companiei poate fi studiata oferta ampla de vanzare, precum si de inchirieri vile in Bucuresti in cele mai bune locatii. Preturile din sectorul de inchirieri vile incep de la 800 euro/mp pe luna, in cazul unei frumoase locuinte de 4 camere din Baneasa, putand atinge suma de 29.000 euro/mp pe luna. Asa cum se poate vedea pe site-ul Regatta, una dintre cele mai bine amenajate constructii propuse de sectorul inchirieri al agentiei este situata in zona Dorobanti, are suprafata de 1750 mp, este localizata foarte aproape de parcurile Kiseleff si Herastrau, cu acces catre mijloacele de transport in comun, acces la supermarket-uri si restaurante, la scoli si gradinite de top. La subsol exista 12 locuri de parcare, iar cladirea este prevazuta cu sistem de climatizare Samsung DVM. Vila este construita in stilul art-deco si situata intr-una din cele mai frumoase si centrale zone din Bucuresti, pretul propus pentru inchiriere fiind de 29.000 euro pe luna.
Dintre cele 220 de cladiri de inchiriat, cele mai multe sunt situate in Herastrau (6 vile), Domenii (5), Primaverii (3).

 

In ceea ce priveste ofertele de vanzare in Bucuresti, oferta este la fel de ampla si de variata. Preturile variaza considerabil, incepand de la 90.000 euro si putand ajunge la suma de 10.000.000 euro, in cazul unei vile cu 20 de camere din zona Aviatorilor, avand suprafata utila de 1464 mp, cu sala de receptie, salon central, 3 camere de depozitare la demisol si centrala termica, mansarda si doua dressing-uri. Cele mai multe vile de vanzare se afla in zona Corbeanca (20), Pipera (19), Snagov (16).

 

Zonele preferate de specialistii Regatta, tinand atat de segmentul de vanzare, cat si de cel de inchirieri vile, sunt situate in zonele Herastrau, Aviatorilor, Primaverii, Soseaua Nordului, Dorobanti, Baneasa, Floreasca si Pipera. Ofertele de vile existente in Bucuresti au fost selectate de catre specialistii Regatta pentru segmentul inchirieri, zonele ultracentrale si de lux fiind cele mai cautate. Cererea de vanzare vile in Bucuresti, alaturi de cea de inchirieri vile, se reflecta din plin in ofertele care pot fi vizualizate pe site-ul Regatta.

Read article

Investitorii segmentului rezidential iau in considerare oferta de case de vanzare din Snagov

1158

Investitorii segmentului rezidential iau in considerare oferta de case de vanzare din Snagov

Vanzari Case

March 23, 2015

Dintre localitatile satelit ale Bucurestiului, Snagovul atrage cea mai ridicata cerere pentru oferta de case de vanzare. Care este profilul cumparatorului acestor proprietati si ce asteaptari se indreapta asupra ofertei de case de vanzare din Snagov am discutat cu specialistii companiei imobiliare Regatta.

 

Specialistii Regatta au remarcat interesul pentru casele de vanzare din Snagov sau imprejurimi atat ca resedinte principale, cat si ca proprietati de vacanta. In prima abordare, clientii pentru casele disponibile pentru vanzare in zona Snagov numara persoane a caror activitate lucrativa fie se desfasoara in Nordul Capitalei, Otopeni sau chiar Ploiesti, fie se desfasoara la domiciliu si astfel, nu este conditionata de prezenta la un birou.
Principalul segment de cumparatori pentru casele aflate la vanzare in zona sunt familiile, clienti ce se indreapta spre aceste proprietati ca urmare a apropierii de o natura variata, respectiv padurile din imprejurimi si bineinteles, lacul Snagov. De asemenea, in fata acestor clienti, oferta de case de vanzare din Snagov este recomandata si de curtile vaste si implicit de posibilitatea amenajarii terenurilor de joaca sau a piscinei. Ajunsi la o anumita maturitate financiara, acesti clienti pot sustine o achizitie de lux insa potrivit specialistilor Regatta, in ciuda unei amplasari unanim considerate premium, oferta de case de vanzare din zona Snagov nu include doar acest segment de proprietati.
Totodata, pentru stabilirea unei resedinte principale, oferta de case de vanzare din Snagov atrage persoane care prin stilul de viata sau activitatea profesionala intreprind deplasari frecvente in afara Bucurestiului.
Un alt aspect ce sustine cererea pentru casele aflate la vanzare in Snagov este ponderea constructiilor moderne, realizate sub standardele actualitatii intr-o arhitectura contemporana.
Nu in ultimul rand, ofertele de case de vanzare din Snagov atrag antreprenorii ce convertesc aceste proprietati in restaurante, cluburi de zi sau hosteluri. Dezvoltarea in imprejurimi a conceptelor de leisure precum country club-uri, centre de echitatie sau waterpark-uri au atras de asemenea clienti catre oferta de case de vanzare din Snagov, cumparatori axati strict pe destinatia rezidentiala.
Oferta de case de vanzare din zona Snagov include proprietati la preturi ce variaza intre 220 000 si 2,8 milioane Euro.

Read article

Vanzarile de case mai mari decat cele de apartamente

2056

De ce cresc vanzarile de case mai mult decat cele de apartamente

Vanzari Apartamente, Vanzari Case

March 20, 2015

Cerintele de spatiu si intimitate au indreptat din ce in ce mai multi cumparatori spre case in favoarea apartamentelor. Cei de la Regatta ne spun in continuare de ce vanzarile de case cresc intr-un ritm mult mai acceslerat decat cele de apartamente:

 

Potrivit specialistilor Regatta Imobiliare, tranzactiile de vanzare de case sunt favorizate de spatiul asigurat de suprafetele mai ample. Alaturarea unei curti imobilului reprezinta un alt atribut atractiv in special pentru familii.
Independenta fata de vecini, prin obtinerea discretiei si a linistii reprezinta principala motivatie ce a impulsionat vanzarea de case in dezvoltarea orasului, indiferent de contextul economic traversat.
Sub pulsul orasului, cumparatorii de case au optat pentru zone cat mai aerisite, un aspect favorabil fiind si pozitionarea acestora in apropierea centrelor business.
Asadar, aceasta tendinta spre achizitionarea de case in favoarea apartamentelor a contribuit la dezvoltarea unor zone precum Pipera, Sisesti sau Corbeanca, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare . Cererea pentru case de vanzare in zonele centrale si ultracentrale nu este afectata de aceasta tendinta, o asemenea pozitionare fiind in special agreata de firme ce isi stabilesc birourile in aceste imobile, favorizate fiind de accesul rapid la reteaua de transport public.
Cu toate acestea, suprafata drept criteriu esential ce influenteaza vanzares caselor in favoarea apartamentelor prezinta inconvenientul costurilor mai ridicate de intretinere, cheltuieli exprimate atat material, cat si in eforturile dedicate curateniei si mentenantei cladirii si a curtii, adesea convertite intr-o gradina, teren de joaca sau gratar.
Siguranta implica de asemenea eforturi sporite in interiorul unei case, spre deosebire de apartamentele ce pot fi securizate doar prin inchiderea usii. Dincolo de sigurata inspirata de pozitionarea casei, conditie determinanta a vanzarii dupa cum afirma specialistii Regatta Imobiliare, cumparatorii investesc adesea in tehnica de supraveghere video, sisteme de alarma sau contracte cu firme de paza.
Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important se regaseste in impozitele superioare datorate pentru case spre deosebire de apartamente.

Read article

Elemente importante pentru pretul de vanzare al unei case din Bucuresti

1134

Elementele care mentin valoarea de vanzare pentru o casa in Bucuresti

Vanzari Case

November 7, 2014

Daca doriti sa cumparati o casa in Bucuresti si sunteti constient ca o veti scoate la vanzare in viitor, cu siguranta va intereseaza elementele importante in mentinerea valorii de vanzare a unei case in Bucuresti. Specialistii de la Regatta Imobiliare va prezinta in continuare elementele care mentin, sau chiar sunt capabile sa creasca pretul de vanzare pentru o casa din Bucuresti.

 

Amplasarea casei


Aplasarea unei case in zona centrala si semicentrala din Bucuresti face ca variatia pretului de vanzare al casei sa fie cea mai redusa. Asta pentru ca numarul de case din acea zona este limitat, iar cererea se mentine constanta.
 
Valoarea istorica si culturala a casei


Valoarea istorica a unei case din Bucuresti are o mare importanta pentru amatorii de astfel de imobile. Pretul de vanzare al unei case din Bucuresti poate fi mai ridicat in cazul in care se gaseste un client care sa aprecieze valoarea culturala a unei case. Un astfel de client ar fi un cabinet notarial.
 
Starea in care se regaseste casa


Valoarea culturala a casei trebuie insotita de o stare foarte buna de conservare a cladirii. In acest sens inclusiv interventiile de consolidare si restaurare pot fi recuperate odata cu vanzarea casei, existand si oportunitati de profit.
 
4. Curtea de care dispune casa


Dincolo de suprafata curtii – atribut ce permite amenajarea facilitatilor de relaxare sau eventuale constructii anexe- prezenta a cat mai multe elemente naturale va influenta pretul de vanzare al casei.

 

Articolul integral "Ce elemente sustin valoarea de vanzare a unei case" poate fi citit pe portalul PromoAfaceri.com.

Read article

Pozitionari de evitat in selectarea oferetelor de case de vanzare

Vanzari Case

November 4, 2014

Amplasarea va reprezenta intotdeauna unul dintre motoarele pietei imobiliare asadar, evitarea unor pozitionari problematice ar putea transforma achizitia unei case intr-o investitie.

 

Specialistii Regatta ne spun ce localizari ar trebui sa cantarim cu atentie in analiza ofertelor de vanzare de case:

 

1. Ce zona alegem?

 

Indiferent de contextual economic traversat, casele situate in zonele periferice aduc un risc crescut de reducere a valorii de piata ca un revers al pretului scazut. Aceste propietati sunt achizitionate cel mai frecvent ca o necesitate si nu ca o investitie. Indreptati-va mai degraba spre casele de vanzare in cartiere semicentrale, alegand concesii cu privire la suprafata ne recomanda specialistii echipei Regatta Imobiliare.

 

Evitati astfel amplasarile expuse la poluare, precum cele din vecinatatea zonelor industriale, sau pozitiile apropiate de caile ferate, pistele de avion sau chiar liniile de tramvai.

 

Indiferent de rezultatele studiilor cu privire la siguranta acestor surse, vor exista intotdeauna ipoteze cu privire la efectele antenelor GSM sau a altor puncte de tehnologie, conceptii ce vor afecta pretul caselor aflate la vanzare.

 

2. Cat conteaza vecinatatile?

 

Nu uitati totodata ca notorietatea zonelor rau famate va fi intotdeauna evocata in negocieri pentru scaderea preturilor caselor aflate la vanzare. Chiar si in cartierele ce nu se confrunta cu astfel de problem se pot manifesta incompatibilitati cu vecinii ca urmare a diferentei de varsta si de statut socio-profesional asadar, evitati sub orice forma zonele marcate de o criminalitate crescuta sau care devin frecvent scena scandalurilor stradale.

 

3. Ce aspecte trebuie sa avem calcul cu privire la teren?

 

In afara oraselor, luati in considerare zonele situate in puncte de risc legat de calamitati naturale precum alunecarile de teren sau inundatii.

Nu neglijati inclinatia terenului pe care este construita casa aflata la vanzare, aceasta contribind la acumulari de apa in urma ploilor. Dincolo de degradarea obiectelor in casa, infiltratiile de apa pot afecta inclusiv structura de rezistenta a casei.

 

Inclusiv pozitia fata de punctele cardinal poate influenta succesul unei case la vanzare, o cladire orientata spre Nord fiind perceputa drept rece si intunecoasa.

 

4. Ce intelegem prin inaccesibilitate?

 

In selectarea ofertelor de case de vanzare, multi dintre noi cautam o deschidere spre arterele principale, in timp ce conexiunea spre reteaua de transport in comun va reprezenta intotdeauna una dintre cerintele legate de accesibilitate.

Accesibilitatea dificila este evidentiata nu numai de distanta, cat mai ales de o infrastructura modesta, ce ingreuneaza sau chiar face imposibila conexiunea cu orasul in conditii meteo nefavorabile.

Nu uitati ca inclusiv existenta locurilor de parcare poate sustine potentialul comercial al unei case.

 

Read article

Vanzare de case amenajate in nuanta roz

1053

Cum introducem rozul in amenajarea unei case

Vanzari Case

October 9, 2014

Intentia de achizitie a unei locuinte v-a adus in fata anunturilor de case de vanzare iar in timp ce analizand oferta, va faceti noi calcule cu privire la amenajarea unei case, estimari ce ne duc cu gandul pe fiecare dintre noi la decorul incaperilor casei. Daca nu v-ati decis cu privire la tonurile sub care sa conferiti o personalitate caminului, iata cateva sfaturi prin care sa valorificati efectul calmant al rozului.

 

De ce roz?

Temperand puternic din intensitatea rosului, prin blandetea lor, tonurile de roz se afla printre putinele optiuni cromatice care confera liniste si inspira ganduri pozitive in casa dumneavoastra.
Deosebit de important este faptul ca rozul, alaturi de liliachiu sunt singurele nuante ce nu au efecte negative asupra echilibrului senzorial al bebelusilor si al copiilor, indiferent de ponderea in care acestea sunt introduse.

 

Cum introducem rozul in casa cu rafinament?

Principalele argumente aduse pentru evitarea rozului in amenajarea unei case sunt conventiile ce il leaga de stilul feminin, evocarea unui decor infantil sau reflectia unor gusturi indoielice. Asadar, cea mai inspirata abordare este cea a tnurilor pastel, ce se recomanda nu a fi dispuse predominant, ci in echilibru cu alte nuante.

 

In ce loc din casa sa introducem rozul?

Rozul poate fi introdus cu succes in orice camera, chiar daca spre exemplu cutumiar sunt abordate alte tonuri pentru unele incaperile casei, cum ar fi cazul rosului pentru bucatarie sau al albastrului
Cat priveste piesele de mobilier din casa, rozul poate reprezenta o optiune indicata atat pentru stilul clasic, cat si pentru creatiile de avangarda, dupa cum ne amintim de colectiile semnate de Karim Rashid.

Decorurile futuriste prezinta rozul dispus inclusiv in iluminatul incaperii unei case, in special in spoturi sau becuri neon camuflate in scafe.

 

Cu ce nuante il asortam?

Cele mai elegante contraste sunt create de roz cu nuantele neutre, in special cu tonuri gri, grej sau bej.
Nonculorile valorifica tonurile pastel, precum trandafiriul sau cel „vata de zahar”, nuantele intense precum fuchsia sau ciclamul creand alaturi de alb si negru contraste violente.
Singurul cadru in care rozul neon se regaseste in armonie cu albul este dat de interioarele futuriste.
Mare atentie la caldura tonurilor alese pentru contraste, astfel incat echilibrul sa fie unul deplin.

 

Indiferent daca v-ati decis asupra tonurilor de roz sau veti merge pe armonia altor combinatii cromatice, mult mai multa inspiratie veti gasi pasind in viitoarea locuinta. Pentru aceasta nu ramane decat sa contactati companiile de traditie din Bucuresti, ai carei specialisti in vanzare de case va pot ajuta sa achizitionati cea mai buna casa!

Read article

Vanzare case de lux in Bucuresti prin agentia imobiliara Regatta

Vanzari Case

July 18, 2014

Cererile pentru case de lux in Bucuresti sunt in general facute de investitorii interesati sa investeasca in segmentele hoteliere si divertisment. Preturile de vanzare ale acestor case sunt in general ridicate, mai ales ca acestea sunt situate de regula in zonele ultracentrale din Bucuresti.

 

Piata vanzarilor de case de lux, amplasate in zona ultracentrala din Bucuresti a crescut in ultimii ani, capitala romaniei fiind plina de astfel de edificii exceptionale. Astfel, intre casele de vanzare, vilele ce urmeaza stilul eclectic francez sau cel brancovenesc, edificii inaltate la sfarsitul secolului al XIX-lea se bucura de popularitate transformate in restaurante, cafenele, ceainarii sau chiar hoteluri. Ofertele de vanzare case de lux din Bucuresti sunt favorizate de pozitionarea ultracentrala, cu scop comercial si cultural al Bucurestiului este privita drept de catre noii cumparatori drept o investitie, pretul si eventualele proceduri de restaurare fiind recuperate din chirii sau exploatarea spatiilor.

 

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, casele ce urmeaza stiluri arhitectonice contemporane, inclusiv cele integrate in ansambluri rezidentiale, indiferent de localizare, atat in Bucuresti, cat si in satelitii Capitalei pot fi transformate in saloane de infrumusetare, centre spa sau cluburi de fitness. Aceste concepte sunt recomandate prin discretie si accesibilitate gratie amplasarii in proximitatea proiectelor real estate din cartierele cele mai cautate de cumparatorii de case si apartamente din Bucuresti.

Read article

Case de vanzare in care sa traiesti ca intr-o vacanta

Vanzari Case

July 17, 2014

Unele oferte de case de vanzare afiseaza dincolo de frumusetea lor si prin avantajele ce ofera o experienta locativa sinonima cu o continua vacanta. Casele situate in plina natura, in zone de padure, sau aproape de lacuri ofera senzatia unei vacante, generand o relaxare ori de cate ori ajungi in ea, lucru atat de important in condtiile grele de lucru.

 

Dupa o zi de lucru grea, plina de provocari, petrecerea timpului intr-un mod relaxant este urmarit si de noile proiecte imobiliare din segmentul rezidential, facilitati tot mai cautate de cumparatorii de case, dupa cum confirma si specialistii agentiei imobiliare Regatta. Nu in ultimul rand, pentru mentinerea unui stil de viata dinamic in spiritul sanatatii, conceptele rezidentiale de case si vile de vanzare dedica o paleta de facilitati, de la cluburi de fitness la piste de jogging sau deschidere spre o multitudine de activitati outdoor, precum drumetiile si sporturi individuale sau de echipa.

 

Astfel, atat prin amplasarea in cele mai frumoase zone verzi, cat si prin includerea celor mai populare facilitati de leisure, oferta de case de vanzare si vile din localitatile satelit ale Capitalei ofera experenta unei vacante permanente, asigurand conectarea la ritmul energic al Bucurestiului.

Read article

Case si vile de vanzare si de inchiriat in Bucuresti, pe Regatta.ro

Inchirieri Case, Vanzari Case

July 15, 2014

In 2014, bucurestenii sunt tot mai interesati de ofertele de case si vile de inchiriat din zona Pipera, Bucuresti. Agentia imobiliara Regatta spune despre casele si vilele din zona Pipera ca inca trezesc interesul c, avantajele Piperei constand in pozitionarea in zona de Nord din Bucuresti si in infrastrutura recent dezvoltata ce o apropie de centrul orasului.

 

Case si vile de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Regatta are in portofoliu sute de vile si case de vanzare in zona Pipera, zonele din nordul Bucurestiului ocupand in general un loc important in numarul de cereri de case pe care le primeste agentia imobiliara.

 

Potrivit Regatta, avantul pietei imobiliare a impus zona Pipera, in care investitorii au dezvoltat diverse proiecte rezidentiale, au fost accelerate cererile de casele de vanzare incadrate in astfel de concepte aducand beneficiul intimitatii si al securitatii unei comunitati pazite. Pentru adaptare la nivel arhitectural si al compartimentarii imobilului, pot fi alese constructii individuale, in Pipera fiind efectuate vanzari de case ce urmeaza diverse linii de la cabane montane la resedinte coloniale.


Dupa ce constructiile in infrastructura au relaxat traficul, facilizand accesul spre zona de Nord a orasului, atat arterele principale precum Soseaua Piperei sau Erou Iancu Nicolae, cat si zonele retrase bucurandu-se de interes in special pentru segmentul de case, dupa cum confirma specialistii echipei Regatta Imobiliare.
Atat dezvoltatorii, cat si constructorii individuali din Pipera ofera casele cu mobilier de bucatarie, dotarile prezentand o importanta semnificativa in vanzari.

 

Vile si case de inchiriat in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Oferta de vile si case de inchiriat in zona Pipera include potrivit specialistilor din cadrul agentiei Regatta o suprafata de 300mp, compartimentata in 5 sau 6 camere, o adaptare ce determina la inchiriere receptivitatea familiilor. De asemenea, amenajarea de terase, gradini sau piscine, casele aflate spre vanzare si inchiriere in Pipera beneficiind de aceste facilitati. Casele de inchiriat din zona Pipera conving familiile pentru pozitionarea in apropierea scolilor si liceelor, cat in special prin accesul rapid spre centrele de birouri.

 

Oferta completa de case si vile in Bucuresti

 

Regatta Imobiliare va prezinta pe site-ul companiei o oferta completa de vile si case in Bucuresti, oferta agentiei imobiliare cuprinzand mii de case de vanzare si de inchiriat in toate zonele din Bucuresti

Read article