MENU

Inchirieri Case
Category

Vile de vanzare si inchirieri vile in Bucuresti

4800

Vile de vanzare si inchirieri de vile in Bucuresti, prin intermediul Regatta

Inchirieri Case, Vanzari Case

September 26, 2016

Pentru cei care doresc sa inchirieze sau sa achizitioneze o vila in cele mai importante zone din nordul Bucurestiului, in zone ultracentrale si rezidentiale, specialistii imobiliari de la Regatta au pregatit oferte de vile de vanzare precum si numeroase variante de inchirieri de vile in Bucuresti, oferind toate facilitatile necesare pentru comfortul clientilor. Compania Regatta propune un numar de 360 de vile de vanzare in Bucuresti, prin timp ce 220 de vile sunt propuse de catre agentii imobiliari ai sectorului inchirieri vile.

Atat locuintele din sectorul vanzare vile, cat si cele propuse pentru inchiriere, sunt construite si amenajate conform celor mai inalte standarde.

 

Sectorul de inchirieri intermediate de Regatta ofera resedinte de vis in Bucuresti

Pe site-ul companiei poate fi studiata oferta ampla de vanzare, precum si de inchirieri vile in Bucuresti in cele mai bune locatii. Preturile din sectorul de inchirieri vile incep de la 800 euro/mp pe luna, in cazul unei frumoase locuinte de 4 camere din Baneasa, putand atinge suma de 29.000 euro/mp pe luna. Asa cum se poate vedea pe site-ul Regatta, una dintre cele mai bine amenajate constructii propuse de sectorul inchirieri al agentiei este situata in zona Dorobanti, are suprafata de 1750 mp, este localizata foarte aproape de parcurile Kiseleff si Herastrau, cu acces catre mijloacele de transport in comun, acces la supermarket-uri si restaurante, la scoli si gradinite de top. La subsol exista 12 locuri de parcare, iar cladirea este prevazuta cu sistem de climatizare Samsung DVM. Vila este construita in stilul art-deco si situata intr-una din cele mai frumoase si centrale zone din Bucuresti, pretul propus pentru inchiriere fiind de 29.000 euro pe luna.
Dintre cele 220 de cladiri de inchiriat, cele mai multe sunt situate in Herastrau (6 vile), Domenii (5), Primaverii (3).

 

In ceea ce priveste ofertele de vanzare in Bucuresti, oferta este la fel de ampla si de variata. Preturile variaza considerabil, incepand de la 90.000 euro si putand ajunge la suma de 10.000.000 euro, in cazul unei vile cu 20 de camere din zona Aviatorilor, avand suprafata utila de 1464 mp, cu sala de receptie, salon central, 3 camere de depozitare la demisol si centrala termica, mansarda si doua dressing-uri. Cele mai multe vile de vanzare se afla in zona Corbeanca (20), Pipera (19), Snagov (16).

 

Zonele preferate de specialistii Regatta, tinand atat de segmentul de vanzare, cat si de cel de inchirieri vile, sunt situate in zonele Herastrau, Aviatorilor, Primaverii, Soseaua Nordului, Dorobanti, Baneasa, Floreasca si Pipera. Ofertele de vile existente in Bucuresti au fost selectate de catre specialistii Regatta pentru segmentul inchirieri, zonele ultracentrale si de lux fiind cele mai cautate. Cererea de vanzare vile in Bucuresti, alaturi de cea de inchirieri vile, se reflecta din plin in ofertele care pot fi vizualizate pe site-ul Regatta.

Read article

Case si vile de vanzare si de inchiriat in Bucuresti, pe Regatta.ro

Inchirieri Case, Vanzari Case

July 15, 2014

In 2014, bucurestenii sunt tot mai interesati de ofertele de case si vile de inchiriat din zona Pipera, Bucuresti. Agentia imobiliara Regatta spune despre casele si vilele din zona Pipera ca inca trezesc interesul c, avantajele Piperei constand in pozitionarea in zona de Nord din Bucuresti si in infrastrutura recent dezvoltata ce o apropie de centrul orasului.

 

Case si vile de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Regatta are in portofoliu sute de vile si case de vanzare in zona Pipera, zonele din nordul Bucurestiului ocupand in general un loc important in numarul de cereri de case pe care le primeste agentia imobiliara.

 

Potrivit Regatta, avantul pietei imobiliare a impus zona Pipera, in care investitorii au dezvoltat diverse proiecte rezidentiale, au fost accelerate cererile de casele de vanzare incadrate in astfel de concepte aducand beneficiul intimitatii si al securitatii unei comunitati pazite. Pentru adaptare la nivel arhitectural si al compartimentarii imobilului, pot fi alese constructii individuale, in Pipera fiind efectuate vanzari de case ce urmeaza diverse linii de la cabane montane la resedinte coloniale.


Dupa ce constructiile in infrastructura au relaxat traficul, facilizand accesul spre zona de Nord a orasului, atat arterele principale precum Soseaua Piperei sau Erou Iancu Nicolae, cat si zonele retrase bucurandu-se de interes in special pentru segmentul de case, dupa cum confirma specialistii echipei Regatta Imobiliare.
Atat dezvoltatorii, cat si constructorii individuali din Pipera ofera casele cu mobilier de bucatarie, dotarile prezentand o importanta semnificativa in vanzari.

 

Vile si case de inchiriat in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Oferta de vile si case de inchiriat in zona Pipera include potrivit specialistilor din cadrul agentiei Regatta o suprafata de 300mp, compartimentata in 5 sau 6 camere, o adaptare ce determina la inchiriere receptivitatea familiilor. De asemenea, amenajarea de terase, gradini sau piscine, casele aflate spre vanzare si inchiriere in Pipera beneficiind de aceste facilitati. Casele de inchiriat din zona Pipera conving familiile pentru pozitionarea in apropierea scolilor si liceelor, cat in special prin accesul rapid spre centrele de birouri.

 

Oferta completa de case si vile in Bucuresti

 

Regatta Imobiliare va prezinta pe site-ul companiei o oferta completa de vile si case in Bucuresti, oferta agentiei imobiliare cuprinzand mii de case de vanzare si de inchiriat in toate zonele din Bucuresti

Read article

Previziuni pentru piata de case de inchiriat in Bucuresti

Inchirieri Case

January 13, 2014

Aflata in crestere in detrimentul acutei crize imobiliare din ultimii 5 ani, piata imobiliara de case de inchiriat din Bucuresti va continua sa creasca pe fondul cresterii ofertei si a cererii. Oferta creste datorita dezvoltatorilor imobiliari care au construit complexe rezidentiale de case pe care au reusit sa le aduca la un pret de inchiriere destul de acceptabil. Cererea a crescut tocmai datorita acestei scaderi de pret, dar si datorita numarului tot mai mare de bucuresteni ce aleg sa fuga de aglomeratia din capitala si sa se refugieze intr-un loc mai linistit.

Cei care inchiriaza o casa intro zona linistita din Bucuresti au anumite avantaje ce nu se pot regasii in cazul inchirierii unui apartament, cei care aleg sa locuiasca in casa beneficiind de o intimitate superioara, de un plus de confort si de liniste, atat de greu de gasit in Bucuresti. Agentia imobiliara Regatta are in cadrul ofertei de Case de inchiriat proprietati ce se pot inchiria pornind de la 700 euro pe luna, pretul de inchiriere ajungand si pana la ordinul zecilor de mii de euro, acest tip de case fiind inchiriat mai degraba de firme, acestea fiind singurele capabile sa plateasca chirii lunare atat de mari.

Ca si in cazul caselor de vanzare, casele de inchiriat trezesc interesul persoanelor familiste, trecute de varsta a doua, cu venituri peste medie, agentia Regatta facand observatia ca cei interesati sa inchirieze o casa in Bucuresti semneaza de regula contracte de inchiriere pe un termen mai lung de 2 ani.

Read article

Case de inchiriat Bucuresti

912

Creste cererea pentru case de inchiriat in Bucuresti

Inchirieri Case

January 9, 2014

Piata imobiliara de inchirieri case din Bucuresti a inregistrat in ultimii ani cresteri succesive, scaderea preturilor chiriilor incurajand bucurestenii sa inchirieze case in detrimentul apartamentelor cu un numar mai mare de camere. Anul 2014 se anunta ca fiind un an de crestere a cererii de case de inchiriat in special in Bucuresti spune agentia imobiliara Regatta, apartamentele penthouse urmand sa aiba de suferit.

Bucurestenii cu familii numeroase aleg sa se retraga in zone rezidentiale special destinate caselor, agentia imobiliara Regatta spunand ca se va observa o crestere importanta a cererii de case de inchiriat in zonele de nord din Bucuresti. Pretul mai mare al chiriilor pentru case nu pare a fi un impediment pentru cei care sunt gata sa plateasca pentru confort, siguranta si intimitate sporita. De asemenea, casele cu o suprafata mai mare de inchiriat costa pe metru patrat chiar mai putin decat chiria unui apartament cu o suprafata la fel de mare ca a casei.

Potrivit agentiei Regatta Imobiliare, pretul de inchiriere al caselor urmeaza sa creasca in 2014 pe fondul cresterii cererii pentru inchirieri case, dar si datorita pretului mult prea mic cu care se inchiriaza casele in acest moment in Bucuresti.

 

Read article