MENU

Inchirieri Spatii industriale
Category

Inchirieri spatii industriale bucuresti

875

Inchirierile de spatii industriale din Bucuresti aproape inexistente

Inchirieri Spatii industriale

January 15, 2014

Dupa o criza imobiliara suprapusa peste criza economica in Romania, piata de spatii industriale, mai ales segmentul de inchirieri din Bucuresti si Ilfov nu da semne prea clare de revenire. Potrivit agentiei Imobiliare Regatta, oferta de Inchirieri spatii industriale din Bucuresti de pe site-ul propriu de anunturi imobiliare este tot mai putin accesata, lucru normal in conditiile in care industria din Romania merge mai degraba inapoi decat inainte.

In anul 2013, piata de spatii industriale de inchiriat a trait mai mult din relocarile companiilor ce desfasoara afaceri industriale, acestea vazand odata cu terminarea unui contract oportunitatea de a incheia o intelegere mai buna, pretul de inchiriere al spatiilor industriale din Bucuresti scazand considerabil in ultimii ani, astfel, companiile avand ocazia de a semna un contract mult mai avantajos pentru inchirierea spatiului industrial. Se pare ca si anul 2014 se va desfasura la fel pentru piata imobiliara de spatii industriale, relocarile urmand sa constituie de asemenea majoritatea tranzactiilor efectuate in acest an.

Agentia imobiliara Regatta are in plan sa dezvolte un portal de anunturi imobiliare care sa cuprinda doar vanzari si inchirieri de spatii industriale, sau Hale si Depozite industriale, urmand astfel ca piata de profil din Bucuresti si din apropierea orasului sa se impulsioneze. Portalul urmeaza sa reuneasca oferte de spatii industriale postate atat de agentii imobiliare, cat si de particulari.

Read article

Picture2

1173

Hala industriala de inchiriat + birouri, Bucuresti, FAUR, 3400 mp, 3.5 euro/mp + TVA

Inchirieri Spatii industriale, Inchrieri Hale industriale Bucuresti - Ilfov, Spatii Industriale Bucuresti - Ilfov

December 13, 2013

Situat in incinta platformei FAUR, locatie ce beneficieaza de un acces extrem de facil catre o serie de artere importante din zona de Est a Bucurestiului dar si catre majoritatea mijloacelor de transport in comun.

HALA:             3.400 mp

BIROURI:        100 mp

 

Hala (3.400 mp)            

– inaltime maxima depozitare:  6 m

– rafturi metalice depozitare P+2 (2200 EPL)

– posibilitate amenajare birouri

Facilitati:         

– birou si grup sanitar;

– sistem monitorizare video, alarma incendiu si efractie;

– toate utilitatile disponibile;

– centrala termica pe gaz

– trape evacuare si admisie;

– hidranti interiori si exteriori

– acces TIR

– 2 usi de acces

– structura metalica protejata cu vopsea termospumanta

 

Catalin Badea
Real Estate Broker

Mobile: 0727 81 13 97
E-Mail: catalin.badea@regatta.ro

 

 

 

 

 

Read article