MENU

Comments Off on Vile de vanzare si inchirieri de vile in Bucuresti, prin intermediul Regatta Inchirieri Case, Vanzari Case

Vile de vanzare si inchirieri de vile in Bucuresti, prin intermediul Regatta

Vile de vanzare si inchirieri vile in Bucuresti

Pentru cei care doresc sa inchirieze sau sa achizitioneze o vila in cele mai importante zone din nordul Bucurestiului, in zone ultracentrale si rezidentiale, specialistii imobiliari de la Regatta au pregatit oferte de vile de vanzare precum si numeroase variante de inchirieri de vile in Bucuresti, oferind toate facilitatile necesare pentru comfortul clientilor. Compania Regatta propune un numar de 360 de vile de vanzare in Bucuresti, prin timp ce 220 de vile sunt propuse de catre agentii imobiliari ai sectorului inchirieri vile.

Atat locuintele din sectorul vanzare vile, cat si cele propuse pentru inchiriere, sunt construite si amenajate conform celor mai inalte standarde.

 

Sectorul de inchirieri intermediate de Regatta ofera resedinte de vis in Bucuresti

Pe site-ul companiei poate fi studiata oferta ampla de vanzare, precum si de inchirieri vile in Bucuresti in cele mai bune locatii. Preturile din sectorul de inchirieri vile incep de la 800 euro/mp pe luna, in cazul unei frumoase locuinte de 4 camere din Baneasa, putand atinge suma de 29.000 euro/mp pe luna. Asa cum se poate vedea pe site-ul Regatta, una dintre cele mai bine amenajate constructii propuse de sectorul inchirieri al agentiei este situata in zona Dorobanti, are suprafata de 1750 mp, este localizata foarte aproape de parcurile Kiseleff si Herastrau, cu acces catre mijloacele de transport in comun, acces la supermarket-uri si restaurante, la scoli si gradinite de top. La subsol exista 12 locuri de parcare, iar cladirea este prevazuta cu sistem de climatizare Samsung DVM. Vila este construita in stilul art-deco si situata intr-una din cele mai frumoase si centrale zone din Bucuresti, pretul propus pentru inchiriere fiind de 29.000 euro pe luna.
Dintre cele 220 de cladiri de inchiriat, cele mai multe sunt situate in Herastrau (6 vile), Domenii (5), Primaverii (3).

 

In ceea ce priveste ofertele de vanzare in Bucuresti, oferta este la fel de ampla si de variata. Preturile variaza considerabil, incepand de la 90.000 euro si putand ajunge la suma de 10.000.000 euro, in cazul unei vile cu 20 de camere din zona Aviatorilor, avand suprafata utila de 1464 mp, cu sala de receptie, salon central, 3 camere de depozitare la demisol si centrala termica, mansarda si doua dressing-uri. Cele mai multe vile de vanzare se afla in zona Corbeanca (20), Pipera (19), Snagov (16).

 

Zonele preferate de specialistii Regatta, tinand atat de segmentul de vanzare, cat si de cel de inchirieri vile, sunt situate in zonele Herastrau, Aviatorilor, Primaverii, Soseaua Nordului, Dorobanti, Baneasa, Floreasca si Pipera. Ofertele de vile existente in Bucuresti au fost selectate de catre specialistii Regatta pentru segmentul inchirieri, zonele ultracentrale si de lux fiind cele mai cautate. Cererea de vanzare vile in Bucuresti, alaturi de cea de inchirieri vile, se reflecta din plin in ofertele care pot fi vizualizate pe site-ul Regatta.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page