MENU

Comments Off on Cele mai bune zone din Bucuresti in care sa cauti apartamente de vanzare Vanzari Apartamente

Cele mai bune zone din Bucuresti in care sa cauti apartamente de vanzare

Cele mai bune zone din Bucuresti pentru apartamente de vanzare Regatta

Indiferent ca ne raportam la Bucuresti sau la localitatile satelit, spre orice punct cardianal am privi, segmentul rezidential ne ofera apartamente de vanzare ce pot reprezenta investitii deosebite. Discutand cu echipa companiei Regatta am aflat cele mai bune zone in care sa cautam de apartamente de vanzare din Bucuresti.

 

Care sunt cele mai cautate zone pentru apartamente din Estul Bucurestiului?

Fie ca vorbim despre blocurile moderne, ridicate dupa 1990 sau de ansamblurile rezidentiale noi, potentialii clienti se indreapta spre apartamentele de vanzare in zonele Camera de Comert, Nerva-Traian, Timpuri Noi, Piata Alba Iulia sau Vitan.

 

Cum arata piata apartamentelor din Vest?

Cumparatorii se indreapta in special spre apartamentele de vanzare din zona Orhideelor inspre Cotroceni.

 

Spre ce zone ne orientam in considerarea apartamentelor de vanzare din Sudul Bucurestiului

Zona de Sud nu a fost neglijata de investitorii pietei imobiliare, potrivit specialistilor Regatta, aceasta pozitionare acoperind oferte atractive de apartamente de vanzare in proiecte recomandate de pozitionare, facilitati, apropierea de parcuri si chiar o panorama impresionanta spre inima Bucurestiului.
Cele mai tentante oferte de apartamente de vanzare din zona de Sud se regasesc in perimetrul Tineretului – Calea Vacaresti.

 

Cum arata cererea pentru apartamentele de vanzare in zona de Nord

Segmentul rezidential premium este orientat in special spre apartamentele de vanzare in zona de Nord, considerata cea mai selecta pozitionare a Bucurestiului.
Cererea pentru apartamentele de vanzare in zona de Nord vine inclusiv din partea familiilor si a comunitatii expat, aceste segmente de clienti fiind convinse de conexiunile rapide catre principalele centre de afaceri si cele mai apreciate institutii private de invamant gimnazial si liceal.
Un alt atribut ce recomanda apartamentele disponibile spre vanzare in zona de Nord este gradul redus de poluare si apropierea cea mai profunda de natura comparativ cu oricare punct al Bucurestiului. Aceeasi pozitionare atrage spre apartamentele de vanzare din zona de Nord persoanele cu un stil de viata dinamic ce presupune deplasari frecvente in afara Bucurestiului sau a Romaniei.
Potrivit statisticilor companiei Regatta, considerand zona de Nord se intalneste cea mai ridicata cerere pentru apartamentele de vanzare din Baneasa, Jandarmeriei, Privighetorilor, Pipera, Aviatorilor.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page