MENU

Comments Off on De ce sa alegi inchirieri spatii comerciale la etaj Inchirieri Spatii Comerciale

De ce sa alegi inchirieri spatii comerciale la etaj

De inchiriat in Bucuresti spatiu comercial

Ofertele de inchirieri spatii comerciale la etaj reprezinta, potrivit specialistilor companiei imobiliare Regatta o alternativa pentru proiectele a caror promovare se bazeaza pe referenti, pe programari, pe marketing direct sau care serveste unei piete strict delimitate de o nisa sau un perimetru teritorial. Iata ce ar trebui sa stim despre rentabilitatea inchirierii spatiilor comerciale situate la etaj:

 

Ce beneficii ofera inchirierea spatiilor comerciale aflate la etaj?

Spre deosebire de oferta de spatii comerciale stradale, cele aflate la etaj se impun prin preturu si conditii de inchiriere mult mai avantajoase, ca urmare a limitarii accesului si deschiderii.
Din comunicarea cu proprietarii spatiilor comerciale, specialistii in imobiliare Regatta.ro au remarcat o alta flexibilitate pentru termenii de inchiriere a spatiile aflate la etaj, data fiind dificultatea in atragerea clientilor.
Ca promovare, spatiile comerciale aflate la etaj pot permite alte afisaje luminoase, inclusiv pe verticala, in modele mult mai atractive.

Ce inconveniente putem intampina?

Pretabile strict pentru proiecte a caror rentabilitate nu este conditionata de vizibilitate, spatiile comerciale aflate la etaj nu ofera expunerea dorita de antreprenori. Astfel, inchiriind un spatiu comercial ce nu se regaseste la nivelul strazii, acestia sunt nevoiti sa intreprinda eforturi superioare de promovare, strategii a caror eficienta nu este tocmai garantata.
O alta limitare este data de accesul pe scari, ce descurajeaza potentialii clienti ce intampina probleme de mobilitate fie in urma starii de sanatate, fie sub influenta unui eventual bagaj.
Asadar, in segmentul retail-ului, spatiile comerciale aflate la etaj se recomanda a fi inchiriate de catre antreprenorii care dezvolta proiecte ce distribuie bunuri de mici dimensiuni sau care pot fi manevrate cu usurinta.

 

Ce fel de proiecte pot sa sustina aceste spatii?

Recomandandu-se prin suprafata si in special prin discretie, spatiile comerciale de la etaj ar putea fi inchiriate pentru proiecte precum salile de fitness sau saloanele de infrumusetare.
Spatiile comerciale aflate la etaj pot fi subinchiriate pentru a deschide galerii comerciale in care fiecare magazin sa fie izolat sau securizat sau in care oferta sa fie partajata prin  standere.
Unul dintre cele mai populare concepte deschise in spatiile comerciale de inchriat la etaj este, potrivit statisticilor echipei Regatta, cel de take away sau cantina, in special deservind o zona cu spatii de birouri.


Nu in ultimul rand, spatiile comerciale aflate la etaj pot fi folosite ca extensii ale proiectelor de la parter, spre exemplu magazinele de electronice si electrocasnice, nivelul superior gazduind sectiunile cu produse mai putin voluminoase. In segmentul leisure, ele pot gazdui cluburi, cazinouri sau sali de jocuri.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page