MENU

Comments Off on Ce sa nu alegeti in achizitia unui apartament in Bucuresti: Regatta Vanzari Apartamente

Ce sa nu alegeti in achizitia unui apartament in Bucuresti: Regatta

Indiferent cat de atractiva ar putea fi o oferta de apartament de vanzare, aceasta ar putea ascunde cheltuieli dificil de sustinut, costurile fiind atat de ordin material, cat si necuantificabile, prin diverse neplaceri legate de comunitatea de vecini sau accesibilitatea problematica. Cum achizitia unui apartament reprezinta o decizie pe termen lung, in vizionarea ofertelor de vanzare cantariti fiecare posibila locuinta din urmatoarele perspective:

 

Nu cumparati apartamente in care nu sunteti sigur ca doriti sa locuiti


Chiar daca va confruntati cu o urgenta sau bugetul de care dispuneti nu va lasa deschise suficiente optiuni, nu va indreptati, indiferent de pretul de vanzare spre apartamente in care nu v-ati bucura de o experienta locative sigura. 
Nu uitati sa priviti potential dvs locuinta in perspectiva, gandindu-va la modul in care aceasta va va satisfice necesitatile in cazul largirii familiei. Totodata, in situatia in care veti dori sa vindeti sau sa inchiriati apartamentul, ganditi-va daca ar atrage si alti client prin accesibilitate si suprafata ca principale atribute ce recomanda o locuinta, va sfatuiesc specialistii echipei Regatta.

 

Nu cumparati apartamente pe care nu le puteti consolida sau repara


Chiar daca pretul de vanzare a unui apartament in Bucuresti poate fi sustinut cu usurinta, verificati in special in situatia in care constructia are o anumita vechime eventualele reparatii ce se impun. S-ar putea ca lucrarile pe care veti fi nevoit sa le efectuati sa depaseasca mult suma pe care ati fi platit-o pentru un apartament similar, va avertizeaza specialistii imobiliari de la Regatta.

 

Nu cumparati apartamente ce depasesc bugetul dvs


Costul unui apartament nu presupune doar pretul de achizitie sau rata aferenta, ci si anumite cheltuieli de intretinere, utilitati sau reparatii. In cazul apartamentelor achizitionate in ansambluri rezidentiale noi, costurile de mentenanta ar putea fi de ordinal sutelor de Euro.
Asadar, dincolo de documentele ce insotesc vanzarea, acordati aceeasi atentie contractelor de management imobiliar pentru locuintele situate in ansambluri rezidetiale noi, pentru a nu fi surprinsi de taxele pentru serviciile acestora, va recomanda specialistii Regatta.

 

Nu cumparati apartamente ce fac obiectul unor litigii


Unul dintre argumentele in favoarea colaborarii cu o agentie imobiliara este verificarea regimului juridic al apartamentelor si a documentelor ce vor insoti vanzarea. In situatia in care apartamentul este supus unei cereri de retrocedare sau face obiectul altor litigii, riscati s ava recuperate sumele investite in pretul de vanzare doar prin intermediul unor procese legale, dincolo de discofortul de a fi nevoit sa parasiti propria locuinta.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page