MENU

Comments Off on Ai acum apartamente de vanzare cu 2 camere in Bucuresti la Regatta Vanzari Apartamente

Ai acum apartamente de vanzare cu 2 camere in Bucuresti la Regatta

Ai acum apartamente de vanzare cu 2 camere in Bucuresti la Regatta

Daca esti interesat de apartamente de 2 camere scoase la vanzare in Bucuresti Regatta este compania de imobiliare ideala pentru tine. Cu o experienta de peste doua decenii in domeniu, compania de immobiliare Regatta pune clientul pe primul loc. Cei de la Regatta sunt constienti ca un client multumit se va intoarce si de aceea fac tot posibilul sa ii faca pe plac. Iar asta se traduce printr-un portofoliu atent selectat cu garsoniere, apartamente, sau case scoase la vanzare ori inchiriere in Bucuresti care sa raspunda celor mai exigente gusturi. Ai acum o varietate de apartamente de 2 camere in Bucuresti la vanzare pe Regatta.

 

Compania de imobiliare Regatta are in componenta mai multe departamente: rezidential, inchirieri, comercial, industrial, birouri, terenuri. Regatta promoveaza imobile in zone de lux si exclusiviste. Zonele in care gasesti garsoniere, apartamente de 2 camere si mai multe, sau case la inchiriere sau vanzare sunt Primaverii, Herastrau, Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulles, Aviatorilor, Dorobanti, Pipera, Baneasa, Unirii. Ai cele mai bune oferte de case sau apartamente la inchirieri sau vanzari care sunt foarte bine pozitionate atragatoare. Mai mult decat atat au suprafete mari, o calitatate superioara a constructiei si arhitectura unica.

 

Apartamente de vanzare cu 2 camere din Bucuresti in zone de lux

Pe Regatta te asteapta apartamente de vanzare cu 2 camere in Bucuresti in zone de lux. Pentru ca tu sa te bucuri de confort maxim, apartamentele au fost atent selectate de catre specialistii in imobiliare. Cele mai cautate oferte de apartamente de vanzare cu 2 camere in Bucuresti sunt cele amplasate in zone ultracentrale precum Piata Romana sau Piata Victoriei ori in zone de lux precum Primaverii sau Herastrau. Astfel te bucuri de un acces facil catre punctele de interes din Bucuresti.

 

Dintre zecile de oferte din zona Herastrau ne atrage atentia un apartament de vanzare 2 camere in Bucuresti, cu o suprafata de nu mai putin de 130 mp. Este compus din hol, dormitor cu dressing, baie si living cu bucatarie open space. Finisajele de calitate superioara sunt alese cu mult bun gust. Este un apartament ce iti ofera toate beneficiile de care ai nevoie.

Este un apartament cochet de vanzare 2 camere in Bucuresti, pe strada Armeneasca de 55 mp. Alcatuit din living, dormitor, bucatarie si baie acest apartament iti ofera un acces facil catre toate zonele din Bucuresti.

 

Asadar daca cand esti interesat de oferte apartamente de vanzari cu 2 camere in Bucuresti, nu trebuie decat sa stii ca la Regatta gasesti o varietate de oferte spectaculoase. In zone ultracentrale si de lux, configurate in diferite moduris au fost special concepute pentru ca tu sa beneficiezi de un confort maxim. Rezultatele concrete si profesionalismul celor de la Regatta sunt dovada experientei vaste in domeniu a acestei companii.

 

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page