MENU

Comments Off on Ce cheltuieli mai presupune operarea afacerii intr-un spatiu comercial inchiriat in Bucuresti? Inchirieri Spatii Comerciale

Ce cheltuieli mai presupune operarea afacerii intr-un spatiu comercial inchiriat in Bucuresti?

De inchiriat in Bucuresti spatiu comercial

Pentru multi antreprenori aflati la inceput de drum, costurile deschiderii unui proiect sunt calculate la o privire superficiala confruntand oferta de spatii comerciale de inchiriat si adaugand taxele pentru obtinerea autorizatiilor de functionare, urmand ca bugetul sa fie planificat cu o alta acuratete ulterior din incasarile efectuate. Iata pentru ce cheltuieli am putea sa ne pregatim odata cu inchirierea unui spatiu comercial in Bucuresti:

 

Cum alegem cu eficienta un spatiu comercial inchiriat in Bucuresti


Alegeti amplasarea spatiului comercial inchiriat functie de particularitatile domeniului in care activati (ex: retail, HoReCa, servicii) si de profilul pietei careia va adresati, nelasandu-va influentat de vizibilitatea zonelor centrale. De asemenea, daca rentabilitatea afacerii nu este conditionata de vizibilitatea spatiului comercial si de expunerea marfii, nu va lasati influentati de vitrina, unul dintre atributele cu cea mai mare greutate in pretul de inchiriere.


Specialistii companiei imobiliare Regatta va recomanda sa priviti suprafata potrivita drept cea care va permite in functie de activitate, amenajarea unui spatiu de expunere in care sa luam in calcul si mobilierului, birourile sau depozitele.   
Nu uitati de accesibilitate si orientati-va spre inchirierea unui spatiu comercial accesibil atat clientilor, cat si colaboratorilor dvs. Dincolo de a fi situate pe ruta retelei de transport in comun, acesta ar putea prezenta intre facilitate si locuri de parcare.

 

Cum pregatim un spatiu comercial pentru activitatea pe care s-o desfasuram in Bucuresti?

 

Preluand spatiul comercial dupa incheierea contractului de inchiriere, primele lucrari efectuate ar trebui sa prevada in functie de activitate, izolarea termica si cea fonica.
Includeti in planificarea bugetara si cheltuielile cu mobilierul si cu dotarile.

 

Cum adaptam un spatiu comercial imaginii proiectului nostru?


Acelasi profil al potentialului consumator va trasa inclusiv amenajarea spatiului comercial inchiriat, astfel incat sa le oferim acestora o ambianta compatibila cu valorile lor si stilul de viata. 
Literatura de Marketing ne recomanda sa alegem culorile care sa compuna identitatea vizuala a brand-ului nostru in functie de domeniul in care activam, un cadru fiind stabilit in functie de paleta cromatica (ex: albastru-servicii financiare, portocaliu-sali de sport, etc). 
Dincolo de acest cadru, am putea planifica inca de la negocierea inchirierii atmosfera spatiului comercial alegand atat culorile, cat si mobilierul, dispunerea marfii, intensitatea si unghiul sistemelor de iluminat si muzica.


In negocierea conditiilor de inchiriere a spatiului comercial, specialistii companiei Regatta Imobiliare din Bucuresti va recomanda sa nu va lasati influentati de amenajarea propusa de proprietar, amintindu-va ca decorul trebuie sa va reprezinte brand-ul. Asadar, bugetul deschiderii afacerii ar trebui sa includa si lucrarile de amenajare a spatiului comercial si eventual onorariul unui designer de interioare.

 

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page