MENU

Comments Off on Case si vile de vanzare si de inchiriat in Bucuresti, pe Regatta.ro Inchirieri Case, Vanzari Case

Case si vile de vanzare si de inchiriat in Bucuresti, pe Regatta.ro

In 2014, bucurestenii sunt tot mai interesati de ofertele de case si vile de inchiriat din zona Pipera, Bucuresti. Agentia imobiliara Regatta spune despre casele si vilele din zona Pipera ca inca trezesc interesul c, avantajele Piperei constand in pozitionarea in zona de Nord din Bucuresti si in infrastrutura recent dezvoltata ce o apropie de centrul orasului.

 

Case si vile de vanzare in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Regatta are in portofoliu sute de vile si case de vanzare in zona Pipera, zonele din nordul Bucurestiului ocupand in general un loc important in numarul de cereri de case pe care le primeste agentia imobiliara.

 

Potrivit Regatta, avantul pietei imobiliare a impus zona Pipera, in care investitorii au dezvoltat diverse proiecte rezidentiale, au fost accelerate cererile de casele de vanzare incadrate in astfel de concepte aducand beneficiul intimitatii si al securitatii unei comunitati pazite. Pentru adaptare la nivel arhitectural si al compartimentarii imobilului, pot fi alese constructii individuale, in Pipera fiind efectuate vanzari de case ce urmeaza diverse linii de la cabane montane la resedinte coloniale.


Dupa ce constructiile in infrastructura au relaxat traficul, facilizand accesul spre zona de Nord a orasului, atat arterele principale precum Soseaua Piperei sau Erou Iancu Nicolae, cat si zonele retrase bucurandu-se de interes in special pentru segmentul de case, dupa cum confirma specialistii echipei Regatta Imobiliare.
Atat dezvoltatorii, cat si constructorii individuali din Pipera ofera casele cu mobilier de bucatarie, dotarile prezentand o importanta semnificativa in vanzari.

 

Vile si case de inchiriat in Bucuresti pe Regatta.ro

 

Oferta de vile si case de inchiriat in zona Pipera include potrivit specialistilor din cadrul agentiei Regatta o suprafata de 300mp, compartimentata in 5 sau 6 camere, o adaptare ce determina la inchiriere receptivitatea familiilor. De asemenea, amenajarea de terase, gradini sau piscine, casele aflate spre vanzare si inchiriere in Pipera beneficiind de aceste facilitati. Casele de inchiriat din zona Pipera conving familiile pentru pozitionarea in apropierea scolilor si liceelor, cat in special prin accesul rapid spre centrele de birouri.

 

Oferta completa de case si vile in Bucuresti

 

Regatta Imobiliare va prezinta pe site-ul companiei o oferta completa de vile si case in Bucuresti, oferta agentiei imobiliare cuprinzand mii de case de vanzare si de inchiriat in toate zonele din Bucuresti

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page