MENU

Comments Off on Ponturi de recompartimentare a unui apartament open space Vanzari Apartamente

Ponturi de recompartimentare a unui apartament open space

Apartament open space Regatta

In special in structura proiectelor rezidentiale noi, oferta de apartamente de vanzare urmeaza una dintre cele mai populare tendinte in arhitectura, mai precis compartimentarea open space.
Pentru foarte multi cumparatori insa, aceasta compartimentare poate aparea dezamagitoare, fiind privita drept un compromis atat pentru confort, cat si pentru eleganta in amenajare. O asemenea abordare nu trebuie considerata drept definitiva si sub nicio forma nu ar trebui sa ne indeparteze de la achizitionarea unui apartament compartimentat open space in zona la care am visam, recompartimentarea sa putand fi oricand realizata prin oricare din aceste patru metode:
Gips carton
Cea mai frecvent intalnita abordare de recompartimentare a spatiului, intalnita atat in viziunea arhitectilor ansamblurilor rezidentiale, cat si in amenajarile proprietarilor de apartamente este cea a peretilor din gips carton. Cu doar 15 cm grosime, peretii ce vor restabili spatiu apartamentului dvs pot sustine instalatiile electrice si de apa, compozitia permitand atasarea diverselor modele de mobilier.

Usi glisante de sticla
O solutie ce salveaza din spatiu si pastreaza si luminuozitatea incaperii este data de structurile din usi glisante de sticla mata, ce pot separa cu succes in special bucataria de living. Deosebit de apreciate in amenajarea birourilor, structurile din usi glisante prezinta ca beneficiu o izolare perfecta a sunetului.

Zidarie din caramida
Un nou perete solid, ce poate sustine orice tip de mobilier si elemente ornamentale poate fi obtinut gratie zidariei din caramida, abordare ce din pacate poate sacrifica din spatiul noului dvs apartament ca urmare a grosimii zidului.

Piese din mobilier
Daca va tenteaza o biblioteca masiva pe care ati dori-o pentru apartamentul pe care l-ati achizitionat dar dimensiunile sale raportate la compartimentarea locuintei va tempereaza entuziasmul, nu va faceti griji, o amenajare care sa garanteze confortul si in acelasi timp armonia ambiantei poate veni acompaniata de o delimitare ingenioasa a spatiului. Daruiti-va o camera in plus doar printr-o asemenea dispunere a unei piese impunatoare de mobilier iar pentru a fructifica la maxim spatiul, fara riscul unui aspect inestetic al incaperii nou create, alegeti un corp versatil, asemeni structurilor modulare, ce poate fi umplut cu diverse lucruri, in special carti, indiferent de pozitia din care este privit.

Asadar, apartamentele open space reprezinta o reala resursa a inspiratiei prin numeroasele posibilitati de recompartimentare. Pentru a alege un apartament open space ofertant in amenajare, dar si ideal ca investitie, contactati o companie imobiliara de renume, cum ar fi Regatta, ai carei specialisti va vor consilia in selectarea celei mai potrivite oferte din punctul de vedere al bugetului si din cel al necesitatilor.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page