MENU

Comments Off on Oferta Regatta pentru spatii comerciale de vanzare in Bucuresti Vanzari Spatii Comerciale

Oferta Regatta pentru spatii comerciale de vanzare in Bucuresti

Pe site-ul propriu, Regatta ofera o gama larga de spatii comerciale in Bucuresti de vanzare, situate in cele mai bune zone din capitala, in pozitii excelente pentru activitatea comerciala a afacerii dumneavoastra.

Pe site-ul de anunturi imobiliare puteti gasii spatii comerciale de vanzare de la Regatta structurate pe zone comerciale importante din Bucuresti si din orase mari ale tarii, site-ul Regatta nefiind doar un site de companie al agentiei imobiliare Regatta, ci si un portal imobiliar in toata regula, pe care puteti gasi mii de anunturi imobiliare din Bucuresti.

In 2014, piata imobiliara de spatii comerciale din Bucuresti va creste usor, intrerupand astfel anii de scadere inregistrata in perioada de dupa criza. Un segment interesant din zona de vanzari spatii comerciale in Bucuresti il reprezinta spatiile cumparate cu tot cu contract de inchiriere, astfel cumparatorul fiind mai putin interesat de dezvoltarea afacerii proprii in domeniul comercial, interesandu-l mai degraba in scop de investitie imobiliara, urmand sa-si recupereze banii din inchirierea spatiului comercial.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page