MENU

Comments Off on Inchirierea spatiului comercial ideal in doi pasi Inchirieri Spatii Comerciale

Inchirierea spatiului comercial ideal in doi pasi

Inchirierea unui spatiu comercial prin agentia imobiliara Regatta

Daca v-ati decis spre infiintarea unui proiect antreprenorial iar oferta de spatii comerciale de inchiriat va lasa confuz, aruncati o privire pe planul dvs de afaceri. Iata cativa pasi pentru a inchiria spatiul comercial ideal doar ghidandu-ne dupa ce am dori noi de la piata careia ne adresam:


Cu ce intrebari incepem?

Nicio initiativa nu poate fi concretizata fara obiective, asadar inainte de a inchiria un spatiu comercial vor trasa exact profilul potentialului consummator si vom efectua in baza unor studii de piata o serie de previziuni legate de maniera in care poate fi dezvoltata afacerea.
In functie de grupa de varsta, veniturile si valorile si stilul de viata al clientului vizat, cat bineinteles si de particularitatile afacerii puteti alege zonele spre care sa va indreptati in selectarea ofertei de spatii comerciale de inchiriat. Totusi, specialistii companiei imobiliare Regatta va recomanda sa nu va focalizati atentia strict asupra zonelor central, deoarece inclusiv spatiile comerciale aflate spre inchiriere in cartierele rezidentiale prezinta un potential semnificativ de profit.  

Ce beneficii ne ofera un spatiu comercial ales?

Specificatiile unei oferte de spatiu comercial de inchiriat include zona in care este pozitionat, suprafata si deschiderea. Pentru a vedea cu adevarat oportunitatile oferite de o anumita amplasare, vom verifica daca aceasta este compatibila cu valorile si stilul de viata ale clientului vizat. Daca ne este confirmat acest aspect, o harta demografica ar fi binevenita pentru a vedea exact traficul auto si cel pietonal intalnite in aceasta zona. Pentru a evita un buget afectat inutil, nu inchiriati un spatiul comercial al carei suprafata este una mult prea mare pentru specificul afacerii dvs. Suprafata ar trebui calculate astfel incat sa ofere sufficient spatiu pentru operarea afacerii, birouri si depozite, prevazand doua cai de acces, una principal pentru client si una aditionala pentru furnizori si propria echipa, va sfatuiesc specialistii Regatta. In acelasi timp, considerand acest atribut se recomanda ca spatiul comercial inchiriat sa sustina o posibila extindere a activitatii.


Vitrina sau deschiderea la strada reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale unui spatiu comercial, dar inainte de a lua in considerere negocierea unui contract de inchiriere, asigurati-va ca acest atribut prezinta o influenta atat de puternica asupra vizibilitatii afacerii dvs. Pentru proiecte precum supermarket-urile sau restaurantele, vitrina nu este considerate a fi atat de importanta.
Nu in ultimul rand, asigurati-va ca spatiul comercial pe care intentionati sa-l inchiriati este unul accesibil clientilor, echipei, furnizorilor si altor parteneri, mai precis se afla pe rutile retelei de transport in comun si beneficiaza de o parcare.

 

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page