MENU

Comments Off on Elementele ce sustin caracterul investitional al ofertelor de vanzare apartamente Vanzari Apartamente

Elementele ce sustin caracterul investitional al ofertelor de vanzare apartamente

Apartamente de vanzare ca investitie

Dincolo de a servi unei necesitati esentiale, ofertele de apartamente de vanzare trebuie sa ne confere prin achizitie si siguranta unei investitii profitabile indiferent de contextul economic traversat. Intr-o discutie cu specialistii Regatta am analizat o serie de elemente ce sustin caracterul investitional din apartamentele de vanzare:

 

1. Pozitionare
Literatura de specialitate evidentiaza la apartamentele in zonele periferice o sensibilitate crescuta la incertitudinile contextului economice astfel incat vor fi integistrate cele mai mari variatii in pretul de vanzare. In contrast, potrivit specialistilor Regatta apartamentul aflat la vanzare in zonele ultracentrale sau premium nu-si vor diminua valoare chiar si in perioade de recesiune.
Beneficiile pozitionarii includ o conexiune rapida a apartamentului din oferta de vanzare spre principalele puncte de interes din interiorul unui oras, cum ar fi centrele cultural si de afaceri.

 

2. Epoca de constructie
Daca ridicarii constructiei garanteaza robustetea si durabilitatea blocului, cat si o eventuala valoare arhitecturala ce se va alatura pretului de vanzare al apartamentului, precizeaza specialistii Regatta.
In acest sens, pentru analizare ofertei de vanzare vor fi luate integritatea constructiei in care se regaseste si chiar si materialele utilizate in ridicarea cladirii.
Din nefericire, orice fel de interventii efectuate asupra apartamentului si nu asupra constructiei sunt irelevante in influentarea stabilitatii si a sigurantei si astfel, ele nu vor sustin in vreun fel un pret de vanzare dorit de dvs. Mai mult decat atat, in functie de starea de conservare a apartamentului, alaturi de pretul de vanzare vor fi calculate si investitii noi in reconsolidare, schimbarea instalatiilor, etc.

 

3. Suprafata
Alaturi de suprafata, apartamentele sunt favorizate si de catre compartomentare pentru mentionerea unui pret de vanzare satisfacator. Recomandarea specialistilor Regatta este ca daca o noua recompartimentare nu va serveste dvs pentru necesitatile dvs locative, sa nu interveniti asupra zidurilor sau invers, asupra ridicarii unor noi pereti daca intentionati sa scoateti apartamentul la vanzare.

 

4. Panorama
Potrivit specialistilor Regatta, cele mai cautate oferte de vanzare sunt cele de apartamente a caror panorama capteaza fie centrul Bucurestiului, fie zonele verzi, lacurile si padurile din imprejurimile Capitalei.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page