MENU

Comments Off on Cum crestem valoarea pentru spatii comerciale de inchiriat Inchirieri Spatii Comerciale

Cum crestem valoarea pentru spatii comerciale de inchiriat

Inchiriere de spatii comerciale Regatta

Dezvoltarea unei constructii avand destinatia de spatiu comercial sau achizitia unei astfel de proprietati aflate la vanzare reprezinta o investitie inspirata, asigurand un venit in orice context economic. Cu toate acestea, pentru a va bucura cu promptitudine de o tranzactie rentabila si pentru a spori profitabilitate acestor plasamente, iata cum puteti promova un spatiu comercial de inchiriat:

 

1. Creati o identitate pentru cladire
Daca luati in considerare ideea dezvoltarii unei cladiri de spatii comerciale de inchiriat, alegeti un proiect arhitectural care sa se distinga prin originalitate, astfel incat sa devina usor de memorat.
In reparatiile fatadelor spatiilor comerciale deja existente ati putea opta pentru aranjamente cromatice curajoase, precum cele prezente in Hundertwasserhaus din Viena sau Friedrichshain din Berlin. Colaborati cu un arhitect sau un designer astfel incat sa obtineti un rezultat elegant.
Nu in ultimul rand, chiar si elementele ornamentale pot conferi o identitate in memoria colectiva, restaurantele de odinioara, ramase in istoria orasului precum "Casa cu lei" reprezentand exemple elocvente.
Daca nu doriti sa investiti in astfel de lucrari, specialistii de la Regatta.ro va recomanda sa cresteti vizibilitatea spatiul comercial pentru un plus in oferta de inchiriere prin promovarea acestuia prin evenimente cu o diversa tematica, colaborand in acest sens cu antreprenorii din vecinatatea dvs astfel incat sa cresteti traficul pietonal in zona.

 

2. Includeti dotari conforme cu destinatia spatiului comercial 

Daca spatiul comercial pe care doriti sa-l inchiriati este unul pretabil unor restaurante, cluburi sau cafenele, ati putea facilita promovarea ofertei pentru astfel de proiecte prin fonoizolatii, termoizolatii, sisteme de sonorizare, dezumidificatoare, etc. Totodata, ati putea opta pentru amenajarea unei terase, una dintre facilitatile cele mai cerute pentru inchiriea spatiilor comerciale, dupa cum mentioneaza specialistii Regatta.

 

3. O curte atractiva pentru un spatiu comercial profitabil

Potrivit specialistilor companiei Regatta, spatiile comerciale ce prevad o parcare beneficiaza de o cerere ridicata pentru contractele de inchiriere. Asadar, daca proprietatea dvs prevedere dincolo de spatiul comercial si o curte neingrijita, o interventie deosebit de usor de realizat va va asigura aceasta facilitate care asigura atat rapiditate in inchiriere, cat si un pret superior. O alta optiune, mai ales daca veti exploata spatiul comercial drept restaurant sau salon de evenimente este data de proiectarea si ingrijirea unei gradini.

 

4. Mizati pe multifunctionalitatea unui spatiu comercial
Concentrati-va asupra dotarilor potrivite oricarui proiect si amenajati spatiul comercial pentru inchirierea catre proiecte cat mai variate, va recomanda specialistii Regatta.
In acest sens, un spatiu deschis va permite mai multe amenajari prin recompartimentarea gratie paravanelor sau a peretilor din gips carton.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page