MENU

Comments Off on In 2014 s-a triplat numarul de executari silite in Bucuresti Executari silite

In 2014 s-a triplat numarul de executari silite in Bucuresti

Falimentele din anii trecuti au incarcat bancile cu sute de mii de active provenite din executarile silite, fapt ce aduce pe piata imobiliara din Bucuresti o serie "comori imobiliare" la preturi exceptionale. Numarul de oferte de executari s-a triplat in 2014 in Bucuresti, bancile facand tot posibilul sa-si transforme activele nemaintalnite in capital.

Procedurile de executare silita a firmelor incepute in anii trecuti s-au incheiat in mare parte in anul 2013 si 2014, fapt ce duce la o explozie a executarilor silite in Bucuresti, aparand astfel mii de oferte de apartamente, case, spatii comerciale, birouri si industriale, terenuri si hoteluri in cele mai selecte zone din Bucuresti si nu numai pe site-urile ce prezinta anunturi de imobile executate silit, precum Regatta.ro. De asemenea, preturile de vanzare pentru imobile executate silit in Bucuresti au scazut datorita avansarii in termenele de licitatii, acestea fiind oricum mult mai jos decat piata, ceea ce a dus la un pret sub 50% din valoarea lor pe piata.

Este bine de stiut ca cei care vor sa participe la o licitatie trebuie sa  depuna o garantie de 10% din pretul de pornire al licitatiei pentru imobilul aflat in executare silita, pe care o vor recupera in cazul in care nu castiga licitatia. De asemenea, oricine poate obtine gratuit detaliile pe Regatta.ro, putand discuta direct cu Adrian Lisaniuc, seful departamentului de Executari silite al Regattei.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page