MENU

Comments Off on Vanzari de terenuri in Bucuresti Vanzari Terenuri

Vanzari de terenuri in Bucuresti

Un adevarat paradis pentru investitorii in cautare de dezvoltari sau doar de speculatii imobiliare, multitudinea de terenuri de vanzare din Bucuresti ofera in anul 2013 oportunitatea de a cumpara terenuri cu un pret de 2-3 ori mai mic decat in urma cu 5 ani.

Vanzarile de terenuri din Bucuresti reincep sa fie privite ca oportunitati de afaceri

Studiind oferta de terenuri de vanzare in Bucuresti a agentiei imobiliare Regatta, observam o gama larga de terenuri situate in zone bune ale capitalei cunoscute ca fiind “de lux”, ale caror preturi sunt suficient de jos incat sa-ti dai seama ca in cazul unei cresteri a pietei imobiliare din Bucuresti, aceste terenuri vor valora mult mai mult la vanzare, oportunitate de care cu siguranta vor profita multi oameni de afaceri.

Agentia imobiliara Regatta priveste cu optimism evolutia vanzarilor de terenuri din Bucuresti, considerandu-le un “pariu bun” pentru mult asteptata relansare a pietei imobiliare, agentii specializati in vanzare de terenuri in Bucuresti fiind convinsi ca preturile nu vor mai cobori, ba chiar din contra, vor creste pe viitor.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page