MENU

Comments Off on De ce cresc vanzarile de case mai mult decat cele de apartamente Vanzari Apartamente, Vanzari Case

De ce cresc vanzarile de case mai mult decat cele de apartamente

Vanzarile de case mai mari decat cele de apartamente

Cerintele de spatiu si intimitate au indreptat din ce in ce mai multi cumparatori spre case in favoarea apartamentelor. Cei de la Regatta ne spun in continuare de ce vanzarile de case cresc intr-un ritm mult mai acceslerat decat cele de apartamente:

 

Potrivit specialistilor Regatta Imobiliare, tranzactiile de vanzare de case sunt favorizate de spatiul asigurat de suprafetele mai ample. Alaturarea unei curti imobilului reprezinta un alt atribut atractiv in special pentru familii.
Independenta fata de vecini, prin obtinerea discretiei si a linistii reprezinta principala motivatie ce a impulsionat vanzarea de case in dezvoltarea orasului, indiferent de contextul economic traversat.
Sub pulsul orasului, cumparatorii de case au optat pentru zone cat mai aerisite, un aspect favorabil fiind si pozitionarea acestora in apropierea centrelor business.
Asadar, aceasta tendinta spre achizitionarea de case in favoarea apartamentelor a contribuit la dezvoltarea unor zone precum Pipera, Sisesti sau Corbeanca, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare . Cererea pentru case de vanzare in zonele centrale si ultracentrale nu este afectata de aceasta tendinta, o asemenea pozitionare fiind in special agreata de firme ce isi stabilesc birourile in aceste imobile, favorizate fiind de accesul rapid la reteaua de transport public.
Cu toate acestea, suprafata drept criteriu esential ce influenteaza vanzares caselor in favoarea apartamentelor prezinta inconvenientul costurilor mai ridicate de intretinere, cheltuieli exprimate atat material, cat si in eforturile dedicate curateniei si mentenantei cladirii si a curtii, adesea convertite intr-o gradina, teren de joaca sau gratar.
Siguranta implica de asemenea eforturi sporite in interiorul unei case, spre deosebire de apartamentele ce pot fi securizate doar prin inchiderea usii. Dincolo de sigurata inspirata de pozitionarea casei, conditie determinanta a vanzarii dupa cum afirma specialistii Regatta Imobiliare, cumparatorii investesc adesea in tehnica de supraveghere video, sisteme de alarma sau contracte cu firme de paza.
Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important se regaseste in impozitele superioare datorate pentru case spre deosebire de apartamente.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page