MENU

Comments Off on Previziuni pentru piata de case de inchiriat in Bucuresti Inchirieri Case

Previziuni pentru piata de case de inchiriat in Bucuresti

Aflata in crestere in detrimentul acutei crize imobiliare din ultimii 5 ani, piata imobiliara de case de inchiriat din Bucuresti va continua sa creasca pe fondul cresterii ofertei si a cererii. Oferta creste datorita dezvoltatorilor imobiliari care au construit complexe rezidentiale de case pe care au reusit sa le aduca la un pret de inchiriere destul de acceptabil. Cererea a crescut tocmai datorita acestei scaderi de pret, dar si datorita numarului tot mai mare de bucuresteni ce aleg sa fuga de aglomeratia din capitala si sa se refugieze intr-un loc mai linistit.

Cei care inchiriaza o casa intro zona linistita din Bucuresti au anumite avantaje ce nu se pot regasii in cazul inchirierii unui apartament, cei care aleg sa locuiasca in casa beneficiind de o intimitate superioara, de un plus de confort si de liniste, atat de greu de gasit in Bucuresti. Agentia imobiliara Regatta are in cadrul ofertei de Case de inchiriat proprietati ce se pot inchiria pornind de la 700 euro pe luna, pretul de inchiriere ajungand si pana la ordinul zecilor de mii de euro, acest tip de case fiind inchiriat mai degraba de firme, acestea fiind singurele capabile sa plateasca chirii lunare atat de mari.

Ca si in cazul caselor de vanzare, casele de inchiriat trezesc interesul persoanelor familiste, trecute de varsta a doua, cu venituri peste medie, agentia Regatta facand observatia ca cei interesati sa inchirieze o casa in Bucuresti semneaza de regula contracte de inchiriere pe un termen mai lung de 2 ani.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page