MENU

Comments Off on Creste cererea pentru case de inchiriat in Bucuresti Inchirieri Case

Creste cererea pentru case de inchiriat in Bucuresti

Case de inchiriat Bucuresti

Piata imobiliara de inchirieri case din Bucuresti a inregistrat in ultimii ani cresteri succesive, scaderea preturilor chiriilor incurajand bucurestenii sa inchirieze case in detrimentul apartamentelor cu un numar mai mare de camere. Anul 2014 se anunta ca fiind un an de crestere a cererii de case de inchiriat in special in Bucuresti spune agentia imobiliara Regatta, apartamentele penthouse urmand sa aiba de suferit.

Bucurestenii cu familii numeroase aleg sa se retraga in zone rezidentiale special destinate caselor, agentia imobiliara Regatta spunand ca se va observa o crestere importanta a cererii de case de inchiriat in zonele de nord din Bucuresti. Pretul mai mare al chiriilor pentru case nu pare a fi un impediment pentru cei care sunt gata sa plateasca pentru confort, siguranta si intimitate sporita. De asemenea, casele cu o suprafata mai mare de inchiriat costa pe metru patrat chiar mai putin decat chiria unui apartament cu o suprafata la fel de mare ca a casei.

Potrivit agentiei Regatta Imobiliare, pretul de inchiriere al caselor urmeaza sa creasca in 2014 pe fondul cresterii cererii pentru inchirieri case, dar si datorita pretului mult prea mic cu care se inchiriaza casele in acest moment in Bucuresti.

 

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page