MENU

Executari silite – Case
Category

Executari silite Bucuresti Regatta

814

Ce investitii gasim pe piata de executari silite din Bucuresti

Executari silite, Executari silite - Apartamente, Executari silite - Case, Executari silite - Spatii comerciale, Executari silite - Terenuri, Executari silite Hale Industriale

February 13, 2015

Cu un pret cu 30-35% mai mic decat nivelul pietei, achizitia imobilelor aflate in executari silite in Bucuresti reprezinta o deosebita profitabilitate.

Am discutat alaturi de specialistii echipei de specialisti in imobiliare Regatta, singura companie imobiloara ce a infiintat un departament de exercutari silite despre oportunitatile investitionale oferite de aceasta piata in Bucuresti:

 

Imobilele aflate in executari silite in Bucuresti pot fi achizitionate conform legii prin doua modalitati: participarea la licitatie sau vanzarea directa. Indiferent de calea aleasa, legea impune depunerea unei garantii de 10% din pretul de vanzare al imobilului aflat in executare silita, suma ce se va inapoia persoanelor nedeclarate cumparatori. Diferenta de suma pana la pretul publicat va fi achitata de cumparatorul imobilului aflat in executare silita in Bucuresti intr-un termen de 30 de zile.

 

 

Segmentul rezidential: executari silite de apartamente, case si vile

 

Oferta de apartamentele executate silit in Bucuresti apartin in cele mai multe dintre cazuri ansamblurilor rezidentiale a caror dezvoltare nu a mai intalnit finantarea necesara, asadar, potrivit specialistilor Regatta, sunt riscuri minime sa apara neplacerile legate de evacuarea proprietarul.
In tot acest timp, majoritatea ofertelor de case si vile executate silit in Bucuresti au fost utilizate de sedii de birouri sau proiecte de catre societati intrate in incapacitate de plata, asadar aceste imobile se regasesc intr-o stare exceptionala de conservare.

 

 

Terenuri executate silit

 

Terenurile aflate in executari silite in Bucuresti sau in imprejurimile Capitalei pot permite atat constructii rezidentiale individuale sau colective, cat si dezvoltarea de centre comerciale destinate deservirii comunitatii unui cartier, de cladiri de birouri sau de parcuri logistice.
In oferta de terenuri aflate in executari silite in apropiere de Bucuresti sunt incluse de asemenea loturi intravilane.

 

 

Spatii comerciale executate silit

 

Specialistii Regatta remarca o oferta generoasa de spatii comerciale aflate in executari silite in Bucuresti, acestea putand fi atat individuale, cat si incluse atat in centre de dimensiuni mici, adaptate unei comunitati.
Ofertele de executari silite de spatii comerciale in Bucuresti ar trebui sa se recomande prin suprafata, deschidere stradala (vitrina), doua cai de acces principala, pentru deservirea clientilor si secundara, pentru comunicarea cu furnizorii si o evantuala sectiune pentru depozitarea marfurilor.

 

 

Parcuri logistice: Spatii hale sindustriale si depozite executate silit

 

Nu in ultimul rand, potrivit specialistilor Regatta, inclusiv parcurile logistice se pot regasi ca obiect al executarilor silite ca urmare a gradului in care recesiunea economica a afectat industria.
Ofertele de spatii hale industriale si depozite aflate in executari silite din Bucuresti sunt favorizate de o amplasare in impreujurimile Bucurestiului, cu o conexiune spre Soseaua de Centura, principalele drumuri nationale, autostrazi, gari marfare si chiar aeroport.


In cazul in care ati decis sa investiti intr-un parc logistic aflat in executare silita, acestea trebuie sa includa platforme betonate a caror capacitate permit accesul si stationarea TIR-urilor iar pentru operarea marfurilor rampe de acces, de o inaltime ce variaza intre 6 si 12m, cat si de distributia electricitatii la 220 si 450Kw.
Parcurile logistice aflate in executari silite in Bucuresti pot include spatii de prezentare (showroom), birouri sau chiar apartamente.

Read article

executari silite

1087

Executari silite vile in Bucuresti: 10 oportunitati

Executari silite, Executari silite - Case

February 12, 2015

Segmentul de executari silite in Bucuresti se distinge drept unul dintre segmentele cu cea mai puternica crestere pe piata imobiliara, iar vilele supuse acestor proceduri aduc unele dintre cele mai inspirate plasamente. Ofertele de executari silite de case si vile in Bucuresti pot fi achizitionate conform legii prin doua modalitati principale, respectiv licitatia publica si vanzarea directa.

Alaturi de specialistii echipei imobiliare din Bucuresti Regatta, singura companie imobiliara ce a infiintat propriul portofoliu dedicat executarilor silite am elaborat o lista de 10 oportunitati oferite de investitiile in vilele supuse acestor plasamente:

 

1. Potrivit specialistilor Regatta vilele executate silit din Bucuresti pot fi achizitionate la un pret cu 30-35% inferior nivelului pietei.
2. In cazul in care pentru o executare silita de casa / vila sunteti singurul participant la licitatie, va puteri bucura de o achizitie la pretul de vanzare publicat, neputand insa sa negociati o suma inferioara acestuia.
3. Reglementarile achizitilor imobilelor ce fac obiectul unor executari silite in Bucuresti, stipuleaza un termen de 30 de zile pentru achitarea integrala a pretului de vanzare a vilei dorite dupa ce ati depus, sub obligativitatea legii, o garantie de 10% din aceasta suma.
4. Specialistii Regatta Imobiliare din Bucuresti indica zonele ultracentrale si amplasarile premium rezidentiale drept localizari pentru majoritatea vilelor ce fac obiectul unor executari silite in Bucuresti.
5. Gazduind anterior sedii sau proiecte antreprenoriale intrate in incapacitate de plata, vilele executate silit se regasesc intr-o deosebita stare de conservare.
6. In ciuda tuturor preconceptiilor ce insotesc tranzactiile cu imobile aflate in executare silita, majoritatea vilelor ce fac obiectul acestei proceduri nu au avut destinatia de resedinta, asadar riscul neplacerilor aduse de evacuarea proprietarilor sunt reduse.
7. Intre vilele executate silit pot fi regasite inclusiv edificii ce se disting prin valoare culturala gratie epocii constructiei, stilului sub care au fost ridicate sau prestigiului semnaturii arhitectului.
8. Potrivit specialistilor Regatta, vilele executate silit pot fi valorificate atat sub destinatie rezidentiala, dar si convertite in sedii de birouri sau proiecte antreprenoriale. 
9. Specialistii Regatta disting vilele pozitionate in zone ultracentrale sau premium drept activele cu cel mai redus risc de depreciere in situatia unor fluctuatii ale pietei imobiliare.
10. Analistii confirma anul 2014 drept  cel de redresare a pietei imobiliare, printr-o crestere a cererii manifestata inca in contextul unor preturi constante, asadar prin achizitia cu mult sub nivelul pietei a vilelor aflate in executare silita, alegeti un plasament de exceptie pe termen mediu sau lung.

Read article

Vila executare silita, zona Kiseleff, pret 2.100.000 euro

Executari silite, Executari silite - Case

December 10, 2013

Constructie compusa din subsol+parter+etaj+mansarda locuibila cu o
amprenta la sol de 100mp
Subsol – 3 camere + bucatarie + baie care formeaza un apart ament de
serviciu ideal suprafata 93,47mp utili ;
Parter – living mare de 70mp + bucatarie + baie + o terasa inchisa cu
obloane metalice operabila electri c – 94,44mp
Etaj – format din 3 dormitoare + baie in suprafata totala de 82,30mp
Mansarda – amenajata ultramodern cu decoratiuni adecvate pentru doua
dormitoare de copii + baie.
Situat in cea mai importanta zona
din Bucuresti – Soseaua Kiseleff.

PRET: 2 100 000 euro negociabil – prin vanzare directa de
la banca

Contact:

Adrian Lisaniuc

Tel: 0724.588.633

Email: adrian.lisaniuc@regatta.ro

Read article