MENU

Comments Off on Executari silite vile in Bucuresti: 10 oportunitati Executari silite, Executari silite - Case

Executari silite vile in Bucuresti: 10 oportunitati

executari silite

Segmentul de executari silite in Bucuresti se distinge drept unul dintre segmentele cu cea mai puternica crestere pe piata imobiliara, iar vilele supuse acestor proceduri aduc unele dintre cele mai inspirate plasamente. Ofertele de executari silite de case si vile in Bucuresti pot fi achizitionate conform legii prin doua modalitati principale, respectiv licitatia publica si vanzarea directa.

Alaturi de specialistii echipei imobiliare din Bucuresti Regatta, singura companie imobiliara ce a infiintat propriul portofoliu dedicat executarilor silite am elaborat o lista de 10 oportunitati oferite de investitiile in vilele supuse acestor plasamente:

 

1. Potrivit specialistilor Regatta vilele executate silit din Bucuresti pot fi achizitionate la un pret cu 30-35% inferior nivelului pietei.
2. In cazul in care pentru o executare silita de casa / vila sunteti singurul participant la licitatie, va puteri bucura de o achizitie la pretul de vanzare publicat, neputand insa sa negociati o suma inferioara acestuia.
3. Reglementarile achizitilor imobilelor ce fac obiectul unor executari silite in Bucuresti, stipuleaza un termen de 30 de zile pentru achitarea integrala a pretului de vanzare a vilei dorite dupa ce ati depus, sub obligativitatea legii, o garantie de 10% din aceasta suma.
4. Specialistii Regatta Imobiliare din Bucuresti indica zonele ultracentrale si amplasarile premium rezidentiale drept localizari pentru majoritatea vilelor ce fac obiectul unor executari silite in Bucuresti.
5. Gazduind anterior sedii sau proiecte antreprenoriale intrate in incapacitate de plata, vilele executate silit se regasesc intr-o deosebita stare de conservare.
6. In ciuda tuturor preconceptiilor ce insotesc tranzactiile cu imobile aflate in executare silita, majoritatea vilelor ce fac obiectul acestei proceduri nu au avut destinatia de resedinta, asadar riscul neplacerilor aduse de evacuarea proprietarilor sunt reduse.
7. Intre vilele executate silit pot fi regasite inclusiv edificii ce se disting prin valoare culturala gratie epocii constructiei, stilului sub care au fost ridicate sau prestigiului semnaturii arhitectului.
8. Potrivit specialistilor Regatta, vilele executate silit pot fi valorificate atat sub destinatie rezidentiala, dar si convertite in sedii de birouri sau proiecte antreprenoriale. 
9. Specialistii Regatta disting vilele pozitionate in zone ultracentrale sau premium drept activele cu cel mai redus risc de depreciere in situatia unor fluctuatii ale pietei imobiliare.
10. Analistii confirma anul 2014 drept  cel de redresare a pietei imobiliare, printr-o crestere a cererii manifestata inca in contextul unor preturi constante, asadar prin achizitia cu mult sub nivelul pietei a vilelor aflate in executare silita, alegeti un plasament de exceptie pe termen mediu sau lung.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page