MENU

Executari silite – Terenuri
Category

Executari silite Bucuresti Regatta

946

Ce investitii gasim pe piata de executari silite din Bucuresti

Executari silite, Executari silite - Apartamente, Executari silite - Case, Executari silite - Spatii comerciale, Executari silite - Terenuri, Executari silite Hale Industriale

February 13, 2015

Cu un pret cu 30-35% mai mic decat nivelul pietei, achizitia imobilelor aflate in executari silite in Bucuresti reprezinta o deosebita profitabilitate.

Am discutat alaturi de specialistii echipei de specialisti in imobiliare Regatta, singura companie imobiloara ce a infiintat un departament de exercutari silite despre oportunitatile investitionale oferite de aceasta piata in Bucuresti:

 

Imobilele aflate in executari silite in Bucuresti pot fi achizitionate conform legii prin doua modalitati: participarea la licitatie sau vanzarea directa. Indiferent de calea aleasa, legea impune depunerea unei garantii de 10% din pretul de vanzare al imobilului aflat in executare silita, suma ce se va inapoia persoanelor nedeclarate cumparatori. Diferenta de suma pana la pretul publicat va fi achitata de cumparatorul imobilului aflat in executare silita in Bucuresti intr-un termen de 30 de zile.

 

 

Segmentul rezidential: executari silite de apartamente, case si vile

 

Oferta de apartamentele executate silit in Bucuresti apartin in cele mai multe dintre cazuri ansamblurilor rezidentiale a caror dezvoltare nu a mai intalnit finantarea necesara, asadar, potrivit specialistilor Regatta, sunt riscuri minime sa apara neplacerile legate de evacuarea proprietarul.
In tot acest timp, majoritatea ofertelor de case si vile executate silit in Bucuresti au fost utilizate de sedii de birouri sau proiecte de catre societati intrate in incapacitate de plata, asadar aceste imobile se regasesc intr-o stare exceptionala de conservare.

 

 

Terenuri executate silit

 

Terenurile aflate in executari silite in Bucuresti sau in imprejurimile Capitalei pot permite atat constructii rezidentiale individuale sau colective, cat si dezvoltarea de centre comerciale destinate deservirii comunitatii unui cartier, de cladiri de birouri sau de parcuri logistice.
In oferta de terenuri aflate in executari silite in apropiere de Bucuresti sunt incluse de asemenea loturi intravilane.

 

 

Spatii comerciale executate silit

 

Specialistii Regatta remarca o oferta generoasa de spatii comerciale aflate in executari silite in Bucuresti, acestea putand fi atat individuale, cat si incluse atat in centre de dimensiuni mici, adaptate unei comunitati.
Ofertele de executari silite de spatii comerciale in Bucuresti ar trebui sa se recomande prin suprafata, deschidere stradala (vitrina), doua cai de acces principala, pentru deservirea clientilor si secundara, pentru comunicarea cu furnizorii si o evantuala sectiune pentru depozitarea marfurilor.

 

 

Parcuri logistice: Spatii hale sindustriale si depozite executate silit

 

Nu in ultimul rand, potrivit specialistilor Regatta, inclusiv parcurile logistice se pot regasi ca obiect al executarilor silite ca urmare a gradului in care recesiunea economica a afectat industria.
Ofertele de spatii hale industriale si depozite aflate in executari silite din Bucuresti sunt favorizate de o amplasare in impreujurimile Bucurestiului, cu o conexiune spre Soseaua de Centura, principalele drumuri nationale, autostrazi, gari marfare si chiar aeroport.


In cazul in care ati decis sa investiti intr-un parc logistic aflat in executare silita, acestea trebuie sa includa platforme betonate a caror capacitate permit accesul si stationarea TIR-urilor iar pentru operarea marfurilor rampe de acces, de o inaltime ce variaza intre 6 si 12m, cat si de distributia electricitatii la 220 si 450Kw.
Parcurile logistice aflate in executari silite in Bucuresti pot include spatii de prezentare (showroom), birouri sau chiar apartamente.

Read article