MENU

Comments Off on Bancile concureaza pe piata de executari silite in Bucuresti Executari silite

Bancile concureaza pe piata de executari silite in Bucuresti

Bancile au inceput in 2014 campanie de executari silite si licitatii, dorind astfel sa valorifice bunurile imobile executate de la bucurestenii rau platnici. Principalii beneficiari de pe urma ofertelor in crestere de case si apartamente ieftine in Bucuresti sunt fara doar si poate investitorii cu fler in imobiliare, executarile silite fiind adevarate chilipiruri daca le comparam cu preturile pietei imobiliare din acest moment.

Pe langa banci, acum si agentiile imobiliare au pe site-urile proprii anunturi cu executari silite in Bucuresti, unde aveti avantajul ca puteti gasi proprietati de la mai multe banci, spre deosebire de site-ul unei singure banci, unde gasiti bunuri executate doar de acea banca. Prima agentie imobiliara care a deschis un astfel de departament este Regatta Imobiliare Bucuresti care detine in portofoliul propriu aproape 300 de imobile executate silit.

Si oferta de imobile executate silit a bancilor este cat se poate de cuprinzatoare in Bucuresti, de la apartamente cu 4 camere si suprafata de 90 mp, intr-un bulevard central la doar 80.000 euro, pana la case si vile de care au ca pret de vanzare mediu 85.000-90.000 euro. Daca doriti ceva inedit, oferta cuprinde chiar si case din lemn cu teren de 4000 mp, in judetul Arges si o livada de pomi fructiferi de 3.500 mp. Casa construita in 1996 si are o suprafata desfasurata la sol de 80 mp.

Un alt exemplu de afacere buna in oferta de executari silite a agentiei Regatta este un apartament cu 2 camere cu suprafata de 60 mp, situat pe strada Pincota din Bucuresti scos la licitatie pentru suma de 60.000 euro, care la al doilea termen va avea un pret de vanzare de doar 45.000 euro pentru acest apartament aflat in executare silita.

Cautare au si apartamentele la mare, Regatta avand un portofoliu un apartament de dimensiuni mari pe malul marii pentru suma de doar 80.000 euro, acest apartament avand 3 camere, situat la etajul 3 / P+4.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page