MENU

Comments Off on Oferta Regatta pentru terenuri de vanzare in 2014 Vanzari Terenuri

Oferta Regatta pentru terenuri de vanzare in 2014

Anul 2014 anunta insfarsit o efervescenta pentru piata de terenuri de vanzare, generata de cresterea cererii pentru terenuri, in special in Bucuresti. Cererea va creste pe fondul preturilor foarte mici pentru terenuri in aceasta perioada, precum si datorita disiparii panicii instaurate cu mai bine de 5 ani in urma in randul investitorilor imobiliari.

In oferta de Terenuri de Vanzare de pe site-ul Regatta Imobiliare, agentia detine terenuri cu un pret de vanzare de 3 ori mai mic decat cele practicate in 2008, aceasta scadere fiind de neimaginat in perioada premergatoare venirii crizei. Totodata, aceste preturi ofera ocazia de a face afaceri imobiliare bune, in conditiile in care investitorii par din ce in ce mai interesati de cumpararea de terenuri in Bucuresti, dupa mai bine de 5 ani in care parca au disparut.

Nemultumiti de acest nivel al pietei sunt proprietarii, care se vad nevoiti sa-si vanda terenurile din Bucuresti la preturi de scazute, acestia avand speranta ca in viitor, pe fondul cresterii cererii, preturile terenurilor sa mai creasca.

Astfel, anul 2014 este unul asteptat cu interes de agentiile imobiliare din Bucuresti, piata terenurilor de vanzare fiind una de la care acestea asteapta un numar mare de tranzactii in acest an.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page