MENU

Comments Off on Venituri cu 75% mai mari pentru NEPI în primele nouă luni ale anului Stiri Imobiliare

Venituri cu 75% mai mari pentru NEPI în primele nouă luni ale anului

Nepi, venituri mai mari

Primele nouă luni ale anului arată creştere cu circa 75% a veniturilor NEPI grație în special inaugurării Mega Mall, o investiţie de 165 de milioane de euro. NEPI a înregistat venituri de 105 milioane de euro din chirii şi alte activități de exploatare.

Cu un portofoliu imobiliar de circa 1,7 miliarde de euro incluzând centrele comerciale Mega Mall şi Promenada, Vulcan Value Center, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, acoperă o suprafaţă de 186.000 de metri pătraţi, mai precis aproape o cincime din efectivul de retail din capitală.
În urma unei investiții de 86 de milioane de euro, cea mai recentă achiziţie cea a centrului co­mercial Auchan Titan din Capitală. În țară, fondul a mo­dernizat şi redeschis două centre co­merciale la Drobeta-Turnu Severin şi la Deva.
În segmentul business, în portofoliul NEPI sunt incluse clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Planurile NEPI prevăd dezvoltarea unor malluri şi la Piatra-Neamţ, Satu Mare şi Râmnicu Vâlcea. Fondul sud-african de investiți a fost cotat recent de agenţia Standard & Poor’s cu un rating preliminar de credit BBB. NEPI este condus din această vară de românul Alex Morar.

 

http://m.zf.ro/companii/achizitiile-si-noile-dezvoltari-au-majorat-veniturile-nepi-cu-75-in-primele-noua-luni-14871475

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page