MENU

Comments Off on Vanzarile de terenuri au crescut in Bucuresti in acest an Vanzari Terenuri

Vanzarile de terenuri au crescut in Bucuresti in acest an

Dupa ani de asteptare, se pare ca vanzarile de terenuri redevin o afacere de succes in Bucuresti. Daca in urma cu ceva ani, afacerea se baza pe cresterea aparent fara margini a pretului pentru metrul patrat de teren, acum investitorii imobiliari mizeaza pe preturile foarte scazute cu care se vand terenurile, sub care cu siguranta nu se va mai scadea.

Fie ca se doreste o investitie pe termen lung precum construirea unei case, sau o cladire cu destinatie comerciala/industriala, sau pur si simplu daca se doreste o afacere speculativa, in care proprietarul asteapta cresterea pretului terenului proaspat cumparat, oferta de terenuri de vanzare in Bucuresti este suficient de larga pentru a alege ceea ce noul proprietar isi doreste.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, cererea de terenuri de vanzare in Bucuresti a crescut in ultimul an, cetatenii straini fiind foarte interesati sa achizitioneze astfel de proprietati datorita potentialului pe care acestea il au. Spre deosebire de perioada premergatoare crizei imobiliare, se pare ca investorii sunt mult mai cumpatati, fiind atenti la mai multe detalii in momentul in care cumpara un teren, investitiile imobiliare fiind gandite pentru o perioada mai lunga.

Si cum multe terenuri de vanzare din zonele bune ale Bucurestiului nu s-au vandut in criza imobiliara, se pare ca pretul scazut la jumatate din pretul cerut in urma cu 5 ani trezeste interesul investitorilor, gata sa plateasca pentru un teren pe care sa construiasca ulterior.

Concluzionand, vanzarile de terenuri inregistreaza o crestere substantiala in acest an, pe fondul scaderii pretului pentru proprietatile imobiliare din Bucuresti, tot mai multi investitori fiind interesati sa dezvolte afaceri acum cat preturile inca mai sunt jos.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page