MENU

Comments Off on Spatii birouri de vanzare cu contract de inchiriere Vanzari Birouri

Spatii birouri de vanzare cu contract de inchiriere

Spatii birouri de vanzare

Anul 2013 a adus cresteri in vanzarile de spatii birouri care sunt deja sub un contract de inchiriere. Aceasta se dovedeste a fi o afacere in sine, noul proprietar dobandind odata cu spatiul de birouri si o sursa de venit sigura pentru urmatoarea perioada de timp. Agentia imobiliara Regatta din Bucuresti spune ca tendinta de crestere a acestei noi piete de vanzari birouri va continua si in anul 2014.

Acest tip de oferte se poate gasi pe site-ul regatta.ro, in categoria spatii birouri de vanzare , unde se pot vedea atat spatii de birouri aflate sub un contract de inchiriere, cat si spatii de birouri fara un astfel de contract in Bucuresti si in restul tarii. Cat despre spatiile de birouri de vanzare din Bucuresti, site-ul Regatta Imobiliare prezinta oferte de spatii birouri de vanzare deopotriva in vile si in business center-uri, birourile in vile reprezentand o piata relativ noua pe piata din bucuresti, o alternativa mai noua la spatiile mai scumpe din cladirile de birouri.

Agentia imobiliara Regatta este specializata de peste 20 de ani in vanzarea de spatii birouri in Bucuresti, detinand in mai multi ani recordul pentru cele mai mari tranzactii pe piata de birouri din Bucuresti, avand in componenta sa agenti imobiliari specializati in tranzactii de vanzare spatii birouri de mai bine de 15 ani.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page