MENU

Comments Off on Regatta Imobiliare lanseaza departamentul de Property & Facility Management Stiri Imobiliare

Regatta Imobiliare lanseaza departamentul de Property & Facility Management

Cu o experienţă de 20 de ani pe piaţa imobiliară din România, compania Regatta – cel mai apreciat brand de Real Estate din România – anunţă lansarea serviciilor de Property & Facility Management.

 

“Lansarea acestei divizii a fost gândită încă din anul 2010, însă până în acest moment planurile companiei s-au concentrat pe brokerajul imobiliar, fiind considerat un business mult mai profitabil. În aceasta perioadă, am fost în permanenta tentati să înfiintăm acest nou department în principal pentru că ne lovim din ce în ce mai des de necesitatea proprietarilor pentru servicii integrate, pe care acum le putem oferi cu toata expertiza necesară, ceea ce ne face să devenim mai încrezatori în succesul acestei divizii” – spune Eduard Mircea Uzunov, Preşedintele Regatta Real Estate. 

 

Reuşita unui proiect imobiliar în piaţă presupune existenţa unui property manager bun, care să înţeleagă piaţa de Real Estate şi să deţină abilitaţi puternice de relaţionare cu toate tipurile de clienti, fie că sunt investitori, companii care îşi desfăşoară activitatea în spaţii de birouri, spaţii industriale sau comerciale, precum si dezvoltatori şi locatari din complexe rezidenţiale.

 

Avem toate forțele necesare pentru reușita acestui department. Profesioniștii cu experiență din echipa noastră sunt potriviți pentru asistarea proprietarilor în administrarea proprietăților pe care aceștia le dețin. Extinderea serviciilor pe piața de property management se datorează faptului că acest segment este promițător în condițiile în care proprietarii de clădiri, de cele mai multe ori goale, urmăresc să economisească cât mai mult prin reduceri de costuri. Mai mult, interesul nostru este să oferim proprietarilor o gamă de servicii dedicate creşterii valorii pe termen lung a clădirilor pe care le administrăm, iar chiriaşilor o valoare adăugată pentru serviciile pe care aceştia le primesc, fapt ce a devenit din ce în ce mai complex, în condiţiile actuale de piaţă.” declară Bianca Florentina Călin, Head of Property & Facility Management Regatta Real Estate. 

 

Extinderea serviciilor companiei vine în contextul celebrării a 20 de ani de activitate pe piata imobiliară românească, marcata si prin campania “Open Your Future”, care se întinde pe tot parcursul anului 2013 si care este dedicată publicului Regatta. 

 

Regatta Real Estate este unul dintre jucătorii cheie din domeniul imobiliar, fiind cea mai importantă companie cu capital integral românesc din industria de Real Estate. În 2013, la sărbătorirea a 20 de ani de activitate ai companiei, Regatta poate fi cu ușurință descrisă ca “The Real Estate Company”. 

 

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page