MENU

Comments Off on Licitatii executari silite in Bucuresti. Cum sa cumperi proprietati executate silit in Bucuresti. Executari silite

Licitatii executari silite in Bucuresti. Cum sa cumperi proprietati executate silit in Bucuresti.

Mult mai ieftine decat celelalte tipuri de imobile, ofertele de executari silite din Bucuresti sunt cautate deopotriva de persoanele fizice interesate sa cumpere proprietati executate silit mai ieftine, dar si de catre investitori. Stiute mai degraba ca licitatii sau executari silite, proprietatile recuperate de banci de la clientii ce nu-si mai pot achita creditele, executarile silite trezesc ori interesul, ori teama cumparatorilor. In continuare veti vedea procedurile de achizitonare a imobilelor executate silit si documentele necesate, informatiile fiind date de agentia imobiliara Regatta.

 

REGATTA: CELE MAI BUNE OFERTE DE EXECUTARI SILITE SUNT MAI GREU DE GASIT IN BUCURESTI

 

In general, ofertele cele mai bune pentru executarile silite din Bucuresti sunt negociate de banci inainte de a fi scoase pe piata, insa chiar si asa pot fi gasite apartamente executate silit , case executate silit sau terenuri la preturi foarte bune, in zone bune, chiar la jumatatea pretului cu care se vand in piata imobiliara din Bucuresti. Regatta este prima agentie imobiliara care a infiintat un departament de executari silite.

 

Pentru cei interesati in achizitionarea unui imobil executat silit, vom prezenta in continuare documentele necesare:

 

Pentru inscrierea la licitatia publica pentru imobilul executat silit este necesar sa se respecte urmatoarele proceduri:

1. Prezentarea dovezii de plata a garantiei de 10% din pretul de pornire al licitatiei pentru termenul respectiv, garantia putandu-se achita la orice sucursala a bancii in cauza.

2. Depunerea cererii de participare la licitatie, in care este necesara formularea unei oferte ferme de pret pentru imobilul executat silit.

3. Prezentarea unei copii dupa actul de identitate, in cazul persoanelor fizice, persoanele juridice prezentand o copie dupa certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului, decizie asociati, mandat pentru persoana care reprezinta societatea;

 

Desfasurarea unei licitatii pentru executari silite

 

Pretul de pornire al unei licitatii pentru un imobil executat silit este stabilit intr-o Publicatie de Vanzare, in lipsa unei oferte care sa contina un pret mai mare sau mai mic agreat de catre creditor. In cazul in care este prezent un singur licitator, pretul la care acesta poate adjudeca nu poate fi mai mic decat cel prevazut in Publicatia de Vanzare.

 

In cazul licitatiei unui bun imobil, persoana care si-a adjudecat imobilul executat silit trebuie sa achite pretul cu care a adjudecat in maxim de 30 de zile de la data licitatiei, in timp ce persoanele care au participat la licitatie, dar nu au fost declarate adjudecatari, pot solicita restituirea garantiei retinute de 10%.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page