MENU

Comments Off on Inchirierile de spatii industriale din Bucuresti aproape inexistente Inchirieri Spatii industriale

Inchirierile de spatii industriale din Bucuresti aproape inexistente

Inchirieri spatii industriale bucuresti

Dupa o criza imobiliara suprapusa peste criza economica in Romania, piata de spatii industriale, mai ales segmentul de inchirieri din Bucuresti si Ilfov nu da semne prea clare de revenire. Potrivit agentiei Imobiliare Regatta, oferta de Inchirieri spatii industriale din Bucuresti de pe site-ul propriu de anunturi imobiliare este tot mai putin accesata, lucru normal in conditiile in care industria din Romania merge mai degraba inapoi decat inainte.

In anul 2013, piata de spatii industriale de inchiriat a trait mai mult din relocarile companiilor ce desfasoara afaceri industriale, acestea vazand odata cu terminarea unui contract oportunitatea de a incheia o intelegere mai buna, pretul de inchiriere al spatiilor industriale din Bucuresti scazand considerabil in ultimii ani, astfel, companiile avand ocazia de a semna un contract mult mai avantajos pentru inchirierea spatiului industrial. Se pare ca si anul 2014 se va desfasura la fel pentru piata imobiliara de spatii industriale, relocarile urmand sa constituie de asemenea majoritatea tranzactiilor efectuate in acest an.

Agentia imobiliara Regatta are in plan sa dezvolte un portal de anunturi imobiliare care sa cuprinda doar vanzari si inchirieri de spatii industriale, sau Hale si Depozite industriale, urmand astfel ca piata de profil din Bucuresti si din apropierea orasului sa se impulsioneze. Portalul urmeaza sa reuneasca oferte de spatii industriale postate atat de agentii imobiliare, cat si de particulari.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page