MENU

Comments Off on Executarile silite sunt promovate si de agentiile imobiliare mai nou Executari silite

Executarile silite sunt promovate si de agentiile imobiliare mai nou

Piata de executari silite asteapta o crestere spectaculoasa in 2014 dupa ce mai nou agentiile imobiliare se implica in promovarea imobilelor scoase la licitatii de banci. Potrivit Regatta Imobiliare, cea mai mare agentie imobiliara cu capital romanesc si prima care a infiintat Departamentul de Executari silite in Bucuresti, care promoveaza proprietatile tuturor bancilor din Romania, in 2014 se estimeaza o crestere de aproape 50% a pietei de imobile executate silit, pe fondul promovarii intense de care se bucura, precum si preturilor mult mai mici.

Regatta.ro promoveaza deja peste 300 de imobile executate, urmare a faptului ca piata executarilor din Bucuresti a crescut spectaculos in ultimii cinci ani odata cu inceperea crizei, datorita falimentelor firmelor, sau a imposibilitatii achitarii creditului de catre persoanele fizice.
Deschiderea bancilor catre acest fenomen in ceea ce priveste finantarea achizitiilor de bunuri executate silite a condus chiar la banci care ofera produse de creditare proprii, dar si imprumuturi prin programul “Prima Casa”.

Cei interesati sa achizitioneze executari silite in Bucuresti din proprii bani pot alege sa plateasca 50% din pretul bunului executat silit, diferenta urmand sa fie achitata mai apoi in decurs de un an de la adjudecarea imobilului executat.

In final, putem spune ca piata romaneasca de executari silite este plina de "ocazii imobiliar"promovate mai nou si de agentiile imobiliare, ceea ce va duce pe viitor la cresteri chiar mai spectaculoase decat cele inregistrate in anul 2014 de Regatta Imobiliare.

Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page