MENU

Comments Off on Cum poți afla valoarea corectă a proprietăților imobiliare deținute Stiri Imobiliare

Cum poți afla valoarea corectă a proprietăților imobiliare deținute

Într-un context economic și social aflat permanent în schimbare, a-ți cunoaște valorea corectă a proprietăților deținute devine un aspect crucial. Prin serviciile sale de evaluare, compania Regatta vă ajută să faceți acest lucru în mod profesionist, printr-o echipă formată din evaluatori atestați ANEVAR, având o experiență solidă în activitățile de evaluare. 

 

Cum lucrăm împreună? 

Echipa noastră de evaluatori este pregătită în orice moment să ofere rapoarte de evaluare exacte și fiabile, în termenele-limită solicitate. Pentru că de-a lungul activității noastre am avut mereu o legătură strânsă cu clienții și colaboratorii noștri, și în cazul cererilor de evaluare preferăm o abordare personală, analizând fiecare cerere individual. Ne adresăm fiecărui client în parte, asigurând un serviciu modelat pe specificul și cerințele sale. 

 

Ce proprietăți imobiliare putem evalua?

Fie că vorbim despre terenuri, clădiri de birouri, spații comerciale, spații industriale sau proprietăți rezidențiale, echipa noastră de evaluatori atestați ANEVAR este aici pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. De la terenuri agricole și până la hoteluri de lux, de la apartamente situate în orașe de provincie și până la clădiri de birouri de clasă A, putem spune cu mândrie că avem experiența evaluării tuturor tipurilor de proprietăți imobiliare. 

 

De ce este nevoie de evaluări? 

În cadrul activității noastre, avem solicitări de evaluări în diverse scopuri: în vederea garantării creditelor, pentru realizarea unor rapoarte financiare sau, foarte important, pentru reducerea fiscalității. Acesta din urmă este și motivul cel mai frecvent de solicitare a evaluărilor proprietăților imobiliare, întrucât impozitul plătit de companii pe clădirile deținute este calculat, conform reglementărilor legale, ca procent din inventarul clădirii. Întrucât începând cu anul 2012, cotele impozitelor pe clădiri s-au modificat, având un impact bugetar mai mare, o evaluare sau reevaluare corectă, realizată de o echipă de specialiști cu experiență, se dovedește a fi de o importanță capitală. 

 

Ce putem evalua pe lângă proprietățile imobiliare? 

 

Pe lângă evaluările de proprietăți imobiliare, Regatta acoperă și serviciile de evaluări ale societăților comerciale pentru vânzare, asociere, fuziune sau lichidare, evaluări de bunuri imobile și, de asemenea, de active financiare. 

 

Departamentul de Evaluări din cadrul Regatta, membru corporativ ANEVAR, a fost înființat în 2006, fiind în prezent unul dintre cele mai dinamice departamente ale companiei, cu o activitate remarcabilă în toate tipurile de evaluări. 

Cele trei mari divizii ale companiei Regatta – imobiliare, consultanță financiară și property management – oferă, prin intermediul departamentelor specializate, consultanță imobiliară ce acoperă toate sectoarele pieței de profil.  

 
Distribuie! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Tumblr0Share on Reddit0Digg thisFlattr the authorEmail this to someonePrint this page